Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στήριξη Β. Grillo στον Ν. Farage - Δεν είναι ρατσιστής όπως τον περιγράφουν - Διαθέτει ειρωνεία και χιούμορ!

Στήριξη Β. Grillo στον Ν. Farage - Δεν είναι ρατσιστής όπως τον περιγράφουν - Διαθέτει ειρωνεία και χιούμορ!
"O Farage δεν είναι όπως τον περιγράφουν, όπως και εγώ δεν είμαι ο φασίστας και ναζιστής που περιγράφουν οι ιταλικές εφημερίδες"
«Ο N. Farage διαθέτει ειρωνεία και χιούμορ, δεν είναι ρατσιστής», δήλωσε σε συνέντευξή του προς την βρετανική εφημερίδα The Telegraph ο επικεφαλής του Κινήματος Πέντε Αστέρων (M5S) Beppe Grillo, στηρίζοντας ανοιχτά τον αρχηγό του βρετανικού UKIP, Nigel Farage και θριαμβευτή της Βρετανίας στις ευρωεκλογές.
Ο Ιταλός πολιτικός και ηθοποιός, αναφερόμενος στην προχθεσινή του συνάντησή με τον Βρετανό ευρωσκεπτικιστή πολιτικό, πρόσθεσε: «ο Farage δεν είναι όπως τον περιγράφουν, όπως και εγώ δεν είμαι ο φασίστας και ναζιστής που περιγράφουν οι ιταλικές εφημερίδες. Επιθυμεί, όπως και εμείς, να ελέγξει τις μεταναστευτικές ροές στην Ευρώπη».
Ο ιδρυτής του Μ5S διευκρίνισε πάντως ότι «δεν έχει ακόμη συμφωνηθεί κανενός είδους συμμαχία με το Κόμμα Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKIP)», αλλά «συναντήθηκε με τον ηγέτη του για μια πρώτη επαφή και η εντύπωση που σχημάτισε είναι θετική».
Στο εσωτερικό του M5S ωστόσο οι διαφαινόμενες προθέσεις του Grillo συνεχίζουν να προκαλούν έντονες αντιδράσεις.
Την ερχόμενη εβδομάδα, οι βουλευτές και γερουσιαστές του ιταλικού κινήματος θα συναντηθούν με τον πολιτικό τους επικεφαλής για μια «ειλικρινή και ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης