Τελευταία Νέα
Διεθνή

S. Berlusconi (Iταλία) – Κίνδυνος για τη δημόσια τάξη αν κερδίσει στις ευρωεκλογές ο Bebe Grillo

S. Berlusconi (Iταλία) – Κίνδυνος για τη δημόσια τάξη αν κερδίσει στις ευρωεκλογές ο Bebe Grillo
Ο Γκρίλο δεν μας κάνει πλέον να γελάμε, μας φοβίζει και πρέπει όντως να μας φοβίζει, τόνισε
Κίνδυνο για τη δημόσια τάξη από νίκη του Μπέπε Γκρίλο στις ευρωεκλογές διακρίνει ο κεντροδεξιός πρώην πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος κατά την τελευταία ημέρα προεκλογικής εκστρατείας στην Ιταλία, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «ο Γκρίλο δεν μας κάνει πλέον να γελάμε, μας φοβίζει και πρέπει όντως να μας φοβίζει».
Τα αυταρχικά καθεστώτα γεννήθηκαν υπό τις ίδιες ακριβώς συνθήκες τις οποίες βιώνει η σημερινή Ιταλία, υποστήριξε ο Μπερλουσκόνι, για να προσθέσει ότι για τον λόγο αυτό «η ψήφος υπέρ του Γκρίλο είναι πολύ επικίνδυνη, διότι λέει τα ίδια πράγματα που έλεγε ο Χίτλερ το 1933».
Από την άλλη πλευρά, ο ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι δήλωσε ότι «από το 2015 η μείωση των φόρων κατά ογδόντα ευρώ τον μήνα θα επεκταθεί και στους συνταξιούχους» και πρόσθεσε ότι «οι αποφάσεις και οι παροχές της κυβέρνησής του δεν είναι απλώς διαφημιστικά σποτάκια, όπως υποστήριξαν κάποιοι».
Παράλληλα, υπογράμμισε ότι «ετοιμάζει ένα μεγάλο και ουσιαστικό πρόγραμμα για το εξάμηνο της ιταλικής προεδρίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, το οποίο θα παρουσιάσει στις 2 του ερχόμενου Ιουλίου στο Στρασβούργο».
Ο επικεφαλής του Κινήματος Πέντε Αστέρων Μπέπε Γκρίλο ολοκληρώνει απόψε την προεκλογική του εκστρατεία στην Ρώμη και διαμηνύει ότι «είναι σαφές πως το κίνημά του έχει ήδη κερδίσει τις εκλογές, αλλά δεν πρόκειται να κάνει κακό σε κανέναν».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης