Τελευταία Νέα
Διεθνή

Άφαντο το αεροπλάνο των Malaysian Airlines – Κανένα στοιχείο ύστερα από 2 μήνες ερευνών

Άφαντο το αεροπλάνο των Malaysian Airlines – Κανένα στοιχείο ύστερα από 2 μήνες ερευνών
Για νέα φάση ερευνών κάνουν λόγο οι Αρχές της Αυστραλίας
Άφαντο εξακολουθεί να παραμένει και παρά το γεγονός ότι είναι σε εξέλιξη καθημερινές έρευνες εδώ και δύο μήνες, το αεροπλάνο της χαμένης πτήσης των Malaysian Airlines.
Ωστόσο, οι Αρχές της Αυστραλίας διαμηνύουν πως θα συνεχίσουν τις έρευνες και ότι αυτές περνούν σε νέα φάση.
Σε σημερινές του δηλώσεις ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας, Tony Abbott υποστήριξε ότι η αναζήτηση του πλοίου Bluefin 21 στην αρχική περιοχή έρευνας πέραν των δυτικών ακτών της χώρας ολοκληρώθηκε χωρίς εύρημα.
«Έχουν περάσει 52 ημέρες από την εξαφάνιση της πτήσης MH370 και είμαι εδώ για να σας ενημερώσω ότι η έρευνα περνάει σε νέα φάση. Θέλω να γνωρίζουν οι συγγενείς των επιβαινόντων, θέλω να γνωρίζει ο κόσμος πως θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να λύσουμε αυτό το μυστήριο» τόνισε ο Abbott, υπογραμμίζοντας πως «δεν θα σας απογοητεύσουμε και, ακόμη κι αν η έρευνα περνά σε νέα φάση, αυτό σίγουρα δεν σημαίνει ότι τελειώνει».
Το πλοίο Bluefin 21, του αμερικανικού Ναυτικού, ολοκλήρωσε την έρευνα γύρω από τα σημεία που ακούγονταν σήματα που έμοιαζαν να προέρχονται από τα μαύρα κουτιά, σε ακτίνας 10 χλμ. και βάθος 4,5 χλμ.
Όσα διαθέσιμα στοιχεία υπάρχουν για την πορεία του αεροσκάφους δείχνουν ότι κάποια στιγμή άλλαξε πορεία και κατευθύνθηκε προς το νότιο τμήμα του Ινδικού Ωκεανού.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης