Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εντοπίστηκε αντικείμενο που ίσως ανήκει στο εξαφανισμένο Boeing των Μαλαισιανών Αερογραμμών

Εντοπίστηκε αντικείμενο που ίσως ανήκει στο εξαφανισμένο Boeing των Μαλαισιανών Αερογραμμών
Οι υποβρύχιες έρευνες συνεχίστηκαν και σήμερα για 10η ημέρα, ωστόσο χωρίς κανένα αποτέλεσμα
Ένα «ενδιαφέρον αντικείμενο», που ενδεχομένως ανήκει στο εξαφανισμένο Boeing των Μαλαισιανών Αερογραμμών, εντοπίστηκε σε ακτή της Δυτικής Αυστραλίας, σύμφωνα με αξιωματούχους.
Σύμφωνα με τον Μάρτιν Ντόλαν, επικεφαλής του γραφείου Ασφάλειας των Μεταφορών, το αντικείμενο είναι ένα φύλλο μετάλλου με πριτσίνια.
«Είναι σίγουρα ενδιαφέρον για μας να κοιτάξουμε τις φωτογραφίες», σημείωσε και πρόσθεσε ότι «λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη όλα τα ενδεχόμενα».
Ωστόσο, επισήμανε ότι «όσο περισσότερο το κοιτάζουμε, τόσο λιγότερο ενθουσιαζόμαστε».
Το αντικείμενο βρέθηκε κοντά στην περιοχή Ογκούστα, περίπου 300 χιλιόμετρα νότια του Περθ, ανέφερε πηγή στο CNN, η οποία πρόσθεσε ακόμη ότι είναι δύσκολο να εκτιμηθεί το μέγεθός του, καθώς το έχουν δει από μία φωτογραφία και αυτή δεν είναι υψηλής ανάλυσης.
Όσον αφορά το σχήμα του, το περιέγραψε ως ορθογώνιο, αλλά παραμορφωμένο.
Σημειώνεται ότι οι υποβρύχιες έρευνες συνεχίστηκαν και σήμερα για 10η ημέρα, ωστόσο χωρίς κανένα αποτέλεσμα, ενώ οι εναέριες έρευνες έχουν σταματήσει εδώ και δύο ημέρες λόγω κακών καιρικών συνθηκών.
Πάντως, όπως επισήμανε ο αυστραλός πρωθυπουργός, Τόνι Άμποτ, «δεν θα εγκαταλείψουμε τις οικογένειες των 239 επιβατών του αεροσκάφους, όσο υπάρχει λογική ελπίδα να βρεθεί κάτι».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης