Τελευταία Νέα
Διεθνή

Απάντηση της εκπροσώπου του Σουμάχερ στον γιατρό της Formula 1 - Παραμένουμε αισιόδοξοι ότι θα ξυπνήσει και θα το ξεπεράσει

Απάντηση της εκπροσώπου του Σουμάχερ στον γιατρό της Formula 1 - Παραμένουμε αισιόδοξοι ότι θα ξυπνήσει και θα το ξεπεράσει
Ο γιατρός Γκ. Χαρτστάιν ουδέποτε ήταν κοντά στον πρωταθλητή της Formula 1, αναφέρεται σε δημοσίευμα της Bild
«Είμαστε και παραμένουμε αισιόδοξοι ότι ο Μίκαελ θα ξυπνήσει και θα το ξεπεράσει», ήταν η απάντηση της εκπροσώπου του γερμανού πρωταθλητή στις δηλώσεις του πρώην επικεφαλής ιατρού της Formula 1, Γκάρι Χάρτσταϊν, για λάθη στη νοσηλεία του Μίκαελ Σουμάχερ, αλλά και ότι «τον αποχαιρετάμε σταδιακά».
Ο Γκάρι Χάρτσταϊν υποστήριξε ότι οι πιθανότητες να επανέλθει ο Μίκαελ Σουμάχερ έχουν μειωθεί αισθητά, ρίχνοντας ευθύνες στους γιατρούς του νοσοκομείου της Γκρενόμπλ κάνοντας λόγο για λάθη στη νοσηλεία του.
Η εκπρόσωπος του γερμανού πιλότου, Σαμπίν Κεμ, με δηλώσεις της στην «Bild» έδωσε άμμεσα την απάντησή της, εκφράζοντας την αισιοδοξία της για την ανάρρωση του Γερμανού, ενώ στήριξε και το ιατρικό επιτελείο του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Γκρενόμπλ.
«Είμαστε και παραμένουμε αισιόδοξοι ότι ο Μίκαελ θα ξυπνήσει και θα το ξεπεράσει. Παλεύουμε γι' αυτό μαζί με την ομάδα γιατρών που εμπιστευόμαστε», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, όπως επισημαίνεται στο άρθρο της «Bild», ο Γκάρι Χάρτσταϊν ουδέποτε ήταν κοντά με τον Μίκαελ Σουμάχερ, ακόμη και όταν ο γερμανός πρωταθλητής έτρεχε στη Formula 1, ενώ δεν έχει επαφές ούτε με την οικογένεια του, ούτε με τους γιατρούς του νοσοκομείου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης