Τελευταία Νέα
Διεθνή

M. Renzi (Iταλός Πρωθυπουργός) - Οι ευρωεκλογές δεν πρέπει να εκληφθούν ως δημοψήφισμα για το έργο της κυβέρνησης

M. Renzi (Iταλός Πρωθυπουργός) - Οι ευρωεκλογές δεν πρέπει να εκληφθούν ως δημοψήφισμα για το έργο της κυβέρνησης
Ξεκάθαρο μήνυμα από τον Ιταλό Πρωθυπουργό προς τους ψηφοφόρους
Την ανάγκη να μην εκληφθούν οι ευρωεκλογές ως ένα «δημοψήφισμα» για το έργο της κυβέρνησής του ως τώρα τόνισε ο νέος πρωθυπουργός της Ιταλίας Matteo Renzi.
Ο Iταλός Πρωθυπουργός σε δηλώσεις του στην εφημερίδα La Stampa, επισήμανε ότι οι Ευρωεκλογές του Μαΐου «δεν πρέπει να εκληφθούν ως ένα δημοψήφισμα για το έργο μου μέχρι τώρα, ή τις επιδόσεις της νέας ιταλικής κυβέρνησης».
Η εκλογική αυτή μάχη «δεν είναι μια δραματική αναμέτρηση για την ιταλική κεντροαριστερά, για το Δημοκρατικό Κόμμα», εκτίμησε.
«Πιστεύω ότι το κόμμα μας διαθέτει μια ισχυρή δομή και ότι θα μπορέσουμε να πετύχουμε θετικό αποτέλεσμα και στις τοπικές εκλογές που θα διεξαχθούν ταυτόχρονα με τις Ευρωεκλογές, σε περιφέρειες όπως το Πεδεμόντιο και το Αμπρούτσο», εκτίμησε ακόμη ο Renzi στις δηλώσεις του.
Ο Ιταλός πρωθυπουργός διευκρίνισε εξάλλου ότι το σύμβολο του κόμματός του στο ψηφοδέλτιο δεν θα πλαισιώνεται από το επώνυμό του. Αναφερόμενος τις βουλευτικές εκλογές που κανονικά πρόκειται να διεξαχθούν το 2018 «η απόφαση θα ληφθεί την κατάλληλη στιγμή» όσον αφορά τις λεπτομέρειες του ψηφοδελτίου του κόμματος, όπως είπε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης