Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το «ναι» της Κριμαίας για την ένωση με τη Ρωσία χαιρετίζουν τα ρώσικα ΜΜΕ

Το «ναι» της Κριμαίας για την ένωση με τη Ρωσία χαιρετίζουν τα ρώσικα ΜΜΕ
Διθυραμβικά τα σχόλια για το αποτέλεσμα του χθεσινού δημοψηφίσματος

Το «ναι» των κατοίκων της Κριμαίας στο χθεσινό δημοψήφισμα για την ένωση με τη Ρωσία χαιρετίζουν στο σύνολο τους τα ρωσικά ΜΜΕ.
«Δόξα στην Κριμαία» είναι ο τίτλος της εφημερίδας Komersant ενώ η Komsolskaya Pravda  αναφέρει ότι «η Κριμαία επιστρέφει στη Ρωσία».
«Είτε αρέσει είτε δεν αρέσει σε ορισμένους, είμαστε ευτυχείς» υπογραμμίζει η Izvestia, η οποία κάνει λόγο για «ένωση καρδιών» ενώ η Moskovskii Komsomolets τονίζει ότι «η Κριμαία παίρνει διαζύγιο από την Ουκρανία».
Η Rossiskaya Gazetta εκτιμά πως το δημοψήφισμα έδωσε «αδιαμφισβήτητες απαντήσεις», τονίζοντας ότι η Κριμαία έκανε την επιλογή της, θέλει να αποτελεί τμήμα της Ρωσίας»
«Δεν είχαμε δει κάτι τέτοιο από την εποχή της ΕΣΣΔ», υπογραμμίζει στην πρώτη σελίδα της η οικονομική εφημερίδα Vedomosti, η οποία αναφέρει ότι «το δημοψήφισμα για το καθεστώς της Κριμαίας διεξήχθη με πολύ ενθουσιασμό. Ούτε ο φρενήρης ρυθμός της διοργάνωσής του, ούτε η προπαγάνδα την ημέρα της ψηφοφορίας, ούτε το μποϊκοτάζ που κηρύχθηκε από τους Τατάρους της Κριμαίας, ούτε η άρνηση των ουκρανικών αρχών να αναγνωρίσουν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος αποτέλεσαν εμπόδιο».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης