Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αναπτερώνονται οι ελπίδες για τον Μίκαελ Σουμάχερ – Για μικρές ενθαρρυντικές ενδείξεις κάνει λόγο η μάνατζερ της οικογένειας

Αναπτερώνονται οι ελπίδες για τον Μίκαελ Σουμάχερ – Για μικρές ενθαρρυντικές ενδείξεις κάνει λόγο η μάνατζερ της οικογένειας
Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 παραμένει σε κώμα εδώ και 2,5 μήνες
Για «μικρές ενθαρρυντικές ενδείξεις» όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ, έκανε λόγο η μάνατζέρ του, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.
Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες, σε διάψευση δημοσιεύματος που έκανε λόγο για βελτίωση στην υγεία του Μίκαελ Σουμάχερ, προχώρησε η εκπρόσωπος της οικογένειας.
«Ο Μίκαελ βρίσκεται σε διαδικασία αφύπνισης. Η κατάσταση δεν έχει αλλάξει. Οποιαδήποτε ιατρική πληροφορία δημοσιοποιείται και δεν επιβεβαιώνεται από την ομάδα των γιατρών που παρακολουθούν τον Μίκαελ ή από τη μάνατζέρ του, θα πρέπει να θεωρείται αναληθής», τόνισε.
Δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport υποστήριζε ότι ο Σουμάχερ, δεν χρειάζεται πλέον μηχανική υποστήριξη και αναπνέει μόνος του.
Παράλληλα, σύμφωνα με τους γιατρούς που τον παρακολουθούν, μπορεί και ακούει τις φωνές των οικείων του.
Όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport, η εκπρόσωπός του Σαμπίνε Κεμ ανέφερε πως «ο Μίκαελ είναι εκτός κινδύνου, αλλά η κατάστασή του είναι ακόμη σοβαρή και δεν μπορεί κάποιος να πει ότι ο κίνδυνος αποφεύχθηκε οριστικά.
Είναι όμως σαφές ότι η κατάστασή του δεν είναι τόσο κρίσιμη όσο ήταν».
Σημειώνεται ότι γερμανός πρωταθλητής της Formula 1 νοσηλεύεται από τις 29 Δεκεμβρίου 2013, ύστερα από ατύχημά του κατά τη διάρκεια σκι στις γαλλικές Άλπεις, από το οποίο υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης