Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σε κώμα παραμένει ο Michael Schumacher, 45 ημέρες μετά το τραγικό ατύχημα στις Άλπεις – Αισιόδοξη η οικογένεια του Γερμανού πιλότου

Σε κώμα παραμένει ο Michael Schumacher, 45 ημέρες μετά το τραγικό ατύχημα στις Άλπεις – Αισιόδοξη η οικογένεια του Γερμανού πιλότου
Mήνυμα της οικογένειας του Γερμανού αθλητή
Με τον Michael Schumacher να παραμένει σε κώμα για 45 συνεχόμενες ημέρες, η οικογένεια του 7 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της «Formula 1» δηλώνει αισιόδοξη πως κάποια στιγμή, στο εγγύς μέλλον, θα αφυπνιστεί.
Ειδικότερα, μέσω γραπτής ανακοίνωσης, η οικογένεια του Γερμανού πιλότου γνωστοποιεί στο ευρύ κοινό, πως ο Michael Schumacher παραμένει σε καταστολή από τις 29 Δεκεμβρίου του 2013, καθώς παρά τις προσπάθειες των θεράποντων ιατρών, η κατάσταση της υγείας του δεν παρουσιάζει βελτίωση.
«Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για μία ακόμη φορά για τη στήριξη και τη συμπάθεια που δεχόμαστε από όλα τα μέρη του κόσμου. Οι ευχές βοηθούν την οικογένεια, αλλά βοηθούν και τον Michael, που εξακολουθεί να βρίσκεται σε διαδικασία αφύπνισης. Η οικογένεια εξακολουθεί να πιστεύει ακράδαντα ότι ο Michael θα επανέλθει και εμπιστεύεται τους γιατρούς και τις νοσοκόμες. Το απαιτούμενο χρονικό διάστημα για την αφύπνισή του δεν έχει σημασία» αναφέρει χαρακτηριστικά, η ανακοίνωση της οικογένειας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης