Τελευταία Νέα
Διεθνή

Λιγοστεύουν οι ελπίδες για ανάρρωση του πρωταθλητή της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ - Παραμένει σε κώμα για 23η ημέρα

Λιγοστεύουν οι ελπίδες για ανάρρωση του πρωταθλητή της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ - Παραμένει σε κώμα για 23η ημέρα
Το συγκινητικό μήνυμα της οικογένειας Σουμάχερ – «Είναι μαχητής, θα τα καταφέρει»
Κάθε άλλο παρά αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για την κατάσταση της υγείας του διάσημου οδηγού της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος κλείνει πλέον τέσσερις εβδομάδες στην εντατική και εξακολουθεί να βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση.
Είναι χαρακτηριστικό ότι τόσο οι θεράποντες ιατροί όσο και η οικογένεια του επτάκις παγκόσμιου πρωταθλητή, δεν ενημερώνουν πλέον τα μέσα ενημέρωσης για τα αποτελέσματα των εξετάσεων, γεγονός που πυροδοτεί φήμες για την κατάσταση της υγείας του και κορυφώνει την ανησυχία των φίλων αλλά και των θαυμαστών του Γερμανού πιλότου.
Η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, επικαλείται δηλώσεις του καθηγητή Νευρολογίας στο Πανεπιστήμιο της Μπορντώ, Jean-Marc Orgogozo, ο οποίος τόνισε ότι "κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα που βρίσκεται σε κώμα, φθίνουν οι ελπίδες ότι η κατάστασή του θα βελτιωθεί".
Πάντως η οικογένεια του Σουμάχερ παραμένει στο πλευρό του και στέλνει το δικό της αισιόδοξο μήνυμα:
««Είμαστε βαθιά συγκινημένοι από όλα τα μηνύματα για να γίνει καλά γρήγορα ο Μίκαελ που στέλνονται ακόμα. Αυτό μας δίνει δύναμη.
Ευχαριστούμε όλους τόσο πολύ! Ευχαριστούμε το fan club στο Κέρπεν, την Κολωνία και τη Σάλκε, αλλά επίσης και όλους τους άλλους και άλλα γκρουπ οπαδών που υποστηρίζουν τον Μίκαελ.
Όλοι γνωρίζουμε ότι είναι μαχητής και δεν θα τα παρατήσει!», ήταν το μήνυμα της οικογένειας του Σουμάχερ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης