Τελευταία Νέα
Διεθνή

Erdogan- Διαψεύδει τη συμμετοχή του γιου του στο σκάνδαλο διαφθοράς- "Εάν κάποιο από τα παιδιά μου εμπλεκόταν θα το αποκήρυττα αμέσως"

Erdogan- Διαψεύδει τη συμμετοχή του γιου του στο σκάνδαλο διαφθοράς-
"Πρόκειται για για δυσφημιστική εκστρατεία της αντιπολίτευσης εναντίον των παιδιών μου" τονίζει ο Τούρκος πρωθυπουργός
Διαψεύδει κατηγορηματικά τις κατηγορίες περί εμπλοκής του πρωτότοκου γιού του στο σκάνδαλο διαφθοράς που κλονίζει την κυβέρνησή του το τελευταίο διάστημα, ο πρωθυπουργός της Τουρκίας στο σκάνδαλο διαφθοράς που κλονίζει την κυβέρνησή του το τελευταίο διάστημα Τayip Erdogan.
"Πρόσφατα, η αντιπολίτευση εξαπέλυσε μια δυσφημιστική εκστρατεία εναντίον των παιδιών μου. Θέλω να είμαι απολύτως σαφής: εάν κάποιο από τα παιδιά μου εμπλεκόταν σε μια τέτοια υπόθεση θα το αποκήρυττα αμέσως" διευκρίνισε ο Erdogan σε ομιλία του στην Κωνσταντινούπολη.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου το όνομα του Βilal Erdogan, περιλαμβανόταν στον κατάλογο των περίπου 30 επιχειρηματιών και βουλευτών σε βάρος των οποίων είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τις εισαγγελικές αρχές της Κωνσταντινούπολης. Η δικαστική αστυνομία ωστόσο αρνήθηκε να εκτελέσει το ένταλμα αυτό.
Νωρίτερα σήμερα ο υπουργός Δικαιοσύνης της Τουρκίας Μπεκίρ Μποζντάγ διαβεβαίωσε ότι δεν έχει εκδοθεί κανένα ένταλμα σε βάρος του 34χρονου Μπιλάλ για αθέμιτη άσκηση επιρροής μέσω του ιδρύματος Turgev του οποίου είναι πρόεδρος.

bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης