Τελευταία Νέα
Διεθνή

Συμφωνία για συνεργασία από Twitter και Deutsche Telekom

Συμφωνία για συνεργασία από Twitter και Deutsche Telekom
Σε ισχυροποίηση της θέσης τους στον κλαδο των επικοινωνιών οδηγεί η νέα συνεργασία
Σε συμφωνία για το ξεκίνημα μιας νέας συνεργασίας κατέληξαν οι δύο γίγαντες στον κλάδο των επικοινωνιών, προχωρώντας στη δημιουργία μιας στρατηγικής εταιρικής σχέσης.
Με περισσότερους από 230 εκατ. χρήστες, το Twitter αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς εταιρείες social media,, ενώ η Deutsche Telekom βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες τηλεπικοινωνιών, με 140 εκατ. συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας και 31 εκατ. συνδρομητές σταθερού δικτύου σε όλο τον κόσμο.
Όπως είναι φυσικό η συνεργασία των δύο εταίρων, θα αλλάξει τα δεδομένα στον τομέα των τηλεπικοινωνιών αλλά θα συμβάλλει και στην περεταίρω ανάπτυξη τους, κάνοντας τους ακόμα πιο ισχυρούς.
Σχετικά με το περιεχόμενο της συνεργασίας, έχει γίνει γνωστό ότι το Twitter θα δημιουργήσει μια μοναδική εφαρμογή για τις συσκευές της Deutsche Telekom, καθώς θα δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες της να συμβαδίσουν με το Twitter από την αρχική οθόνη τους .
Η Deutsche Telekom θα καταστήσει διαθέσιμη την συγκεκριμένη εφαρμογή σε επιλεγμένα Android smartphones που θα κυκλοφορήσουν το επόμενο έτος.
Οι πελάτες της Deutsche Telekom θα έχουν άμεση πρόσβαση σε ό, τι συμβαίνει στον κόσμο και σε πραγματικό χρόνο.
Η συνεργασία πρόκειται να καλύψει αρχικά τη Γερμανία, την Ολλανδία, τη Ρουμανία, την Ελλάδα και την Κροατία.

bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης