Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

«Snack packs ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, για σοκολατένια απόλαυση σε κάθε σας στιγμή!»

«Snack packs ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, για σοκολατένια απόλαυση σε κάθε σας στιγμή!»
Tα διάσημα μπισκότα με απολαυστική επικάλυψη μαύρης σοκολάτας ή σοκολάτας γάλακτος, διατίθενται σε απολαυστικά snack packs, δίνοντας την δυνατότητα σε όλους τους λάτρεις της σοκολάτας, να έχουν μαζί τους το αγαπημένο τους σνακ, ώστε να το απολαμβάνουν όπου και αν βρίσκονται

Η οικογένεια ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ κυκλοφορεί τα αγαπημένα της μπισκότα Πτι Μπερ με επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος, Digestive με επικάλυψη μαύρης σοκολάτας και Μιράντα με επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος σε πρακτικές συσκευασίες snack packs, για on the go σοκολατένια απόλαυση!

Tα διάσημα μπισκότα με απολαυστική επικάλυψη μαύρης σοκολάτας ή σοκολάτας γάλακτος, διατίθενται σε απολαυστικά snack packs, δίνοντας την δυνατότητα σε όλους τους λάτρεις της σοκολάτας, να έχουν μαζί τους το αγαπημένο τους σνακ, ώστε να το απολαμβάνουν όπου και αν βρίσκονται.

Οι ανανεωμένες συσκευασίες που κυκλοφορούν αφορούν:

  1. ΠΤΙ ΜΠΕΡ ΜΕ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ: Η κλασική γεύση των ΠΤΙ ΜΠΕΡ, με επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος, διατίθεται και σε συσκευασία τεσσάρων mini πακέτων και αποτελεί την ιδανική επιλογή για το πιο ακαταμάχητο γλύκισμα.
  2. DIGESTIVE ΜΕ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΜΑΥΡΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ: Τα Digestive με επικάλυψη μαύρης σοκολάτας, σε snack packs  που περιλαμβάνουν τέσσερις mini συσκευασίες, ικανοποιούν την όρεξή σας για γλυκό, κάθε ώρα της ημέρας.
  3. ΜΙΡΑΝΤΑ ΜΕ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ: Το  αγαπημένο μπισκότο των παιδιών και όχι μόνο, με επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος, σε snack packs τεσσάρων πακέτων, για να έχετε το αγαπημένο σας γλύκισμα παντού. 

Ανακαλύψτε και εσείς τις πρακτικές σοκολατένιες συσκευασίες snack packs! Θα τις βρείτε στα ράφια των supermarkets και στα καταστήματα μικρής λιανικής και έρχονται να συμπληρώσουν την μεγάλη γκάμα που προσφέρει η Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., σε γλυκές απολαύσεις για κάθε σας στιγμή!

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης