Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Τα ολοκληρωμένα συστήματα συναγερμού ESA Home Security αποκλειστικά σε ΓΕΡΜΑΝΟ και COSMOTE

Τα ολοκληρωμένα συστήματα συναγερμού ESA Home Security αποκλειστικά σε ΓΕΡΜΑΝΟ και COSMOTE
Για πλήρη κάλυψη στο σπίτι ή την εργασία, σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφάλειας στην Ελλάδα
Σε αποκλειστική συνεργασία με την ESA Security Solutions, κορυφαία εταιρεία παροχής υπηρεσιών φυσικής ασφάλειας στην Ελλάδα, προχωρούν η COSMOTE και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ για τη διάθεση των ολοκληρωμένων συστημάτων ασύρματου συναγερμού ESA Home Security (ESA) από τα καταστήματά τους.
Για να μπορούν οι πελάτες τους να απολαμβάνουν πλήρη κάλυψη στο σπίτι ή τον επαγγελματικό τους χώρο, με την εγγύηση και την αξιοπιστία της ESA Security Solutions. Συγκεκριμένα, διατίθενται τρία πακέτα ESA, τα οποία παρέχουν μια ολιστική λύση, καθώς και τα τρία περιλαμβάνουν, εκτός από τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, και την εγκατάσταση και παραμετροποίηση από επαγγελματία, αλλά και ηλεκτρονική παρακολούθηση συμβάντων για 2 χρόνια.

Στην COSMOTE και τον ΓΕΡΜΑΝΟ οι καταναλωτές θα βρουν:

*το ESA Home Security Prime, για όσους θέλουν ένα βασικό σύστημα συναγερμού, στα 819€1 ή με 22,75€/μήνα σε 36 δόσεις2
*το ESA Home Security Elite, για όσους θέλουν να μεγιστοποιήσουν το επίπεδο ασφάλειας του χώρου τους, στα 1.129€ ή με 31,36€/μήνα σε 36 δόσεις
*το ESA Home Security Elite-i, για όσους θέλουν να συνδυάσουν την ασφάλεια υψηλού επιπέδου με τεχνολογίες έξυπνου σπιτιού, στα 1.489€ ή με 41,36€/μήνα σε 36 δόσεις.

Με την τεχνογνωσία και την εμπειρία της ESA Security Solutions, τα πακέτα αυτά συνδυάζουν την αξιοπιστία των ασύρματων τεχνολογιών με την ευκολία χρήσης, την μεγάλη επεκτασιμότητα και την ευελιξία στις επιλογές εγκατάστασης.

Τι παρέχουν τα συστήματα ESA Home Security

Και τα τρία πακέτα ESA Home Security διαθέτουν κεντρική μονάδα (ικανή να υποστηρίξει έως και 100 ασύρματες περιφερειακές συσκευές), μαγνητικό αισθητήρα για πόρτες και παράθυρα, ασύρματο ανιχνευτή κίνησης για την κάλυψη του εσωτερικού χώρου, ασύρματο χειριστήριο, σειρήνα εξωτερικού χώρου, ενώ το ESA Home Security Elite-i περιλαμβάνει και μία έξυπνη πρίζα, καθώς και ανιχνευτές καπνού και διαρροής νερού.
Ο χειρισμός του κάθε συστήματος γίνεται μέσω ασύρματων χειριστηρίων που παρέχουν τη δυνατότητα ενεργοποίησης/απενεργοποίησης από απόσταση, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα διαχείρισης μέσω smartphone ή tablet με την εφαρμογή esahome Μέσω της εφαρμογής ο χρήστης μπορεί να λαμβάνει ειδοποιήσεις συμβάντων σε πραγματικό χρόνο, να ελέγχει την κατάσταση του συστήματος από οπουδήποτε και να ορίσει σενάρια αυτοματισμού.
Και στα τρία πακέτα περιλαμβάνεται το κόστος τοποθέτησης, εγκατάστασης και παραμετροποίησης από εξειδικευμένους τεχνικούς της ESA Security Solutions, οι οποίοι στη συνέχεια αναλαμβάνουν να εκπαιδεύσουν τον χρήστη στην ορθή λειτουργία του συστήματος. Επιπλέον, παρέχονται 24/7 υπηρεσίες ηλεκτρονικής παρακολούθησης σημάτων συναγερμού από το Κέντρο Διαχείρισης Συμβάντων της ESA Security Solutions διάρκειας 24 μηνών, ενώ όλος ο εξοπλισμός διαθέτει εγγύηση ορθής λειτουργίας διάρκειας 2 ετών.
Με μια επίσκεψη σε ένα κατάστημα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή online στα www.germanos.gr και www.cosmote.gr, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν και να επιλέξουν τον απαραίτητο εξοπλισμό ασύρματου συναγερμού ESA Home Security ανάλογα με τις ανάγκες τους. Ειδικότερα, στα φυσικά καταστήματα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ, μπορούν να τα αποκτήσουν με δόσεις αλλά χωρίς κάρτα, και να πάρουν δώρο τους τόκους3.
Σημειώνεται ότι η ESA Security Solutions, με πολυετή παρουσία στον κλάδο παροχής Υπηρεσιών Φυσικής Ασφάλειας στην Ελλάδα, παρέχει ένα ευρύ φάσμα ειδικά σχεδιασμένων, εξειδικευμένων και ολοκληρωμένων υπηρεσιών και λύσεων ασφάλειας, από επανδρωμένες και αναβαθμισμένες υπηρεσίες, έως συστήματα προστασίας ζωής και περιουσίας.
Μέσα από αποκλειστικές συνεργασίες, η COSMOTE και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ συνεχίζουν δυναμικά να εμπλουτίζουν το προϊοντικό τους portfolio, φέρνοντας στους πελάτες τους ότι πιο σύγχρονο τεχνολογικά υπάρχει.

GERMANOS_ESA.jpg
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης