Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Νέο Αλλατίνη Soft Kings Salted Caramel

Νέο Αλλατίνη Soft Kings Salted Caramel
Το Salted Caramel αποτελεί μία από τις κορυφαίες τάσεις στην αγορά του τροφίμου

Η μάρκα Αλλατίνη παρουσιάζει το νέο Soft Kings Salted Caramel! To νέο μεγάλο, μαλακό, απολαυστικότερο των απολαυστικών Soft Kings Salted Caramel ξυπνάει τις αισθήσεις συνδυάζοντας ζεστούς τόνους καραμέλας με απαλές νότες αλατιού προσφέροντας μία μοναδική, λαχταριστή γευστική εμπειρία. Η νέα πρόταση έρχεται πάντα στην πρακτική συσκευασία των Soft Kings, που σου επιτρέπει να τα παίρνεις παντού μαζί σου.
Το Salted Caramel αποτελεί μία από τις κορυφαίες τάσεις στην αγορά του τροφίμου. Τα Αλλατίνη Soft Kingso βασιλιάς της απόλαυσης, καινοτομούν και πάλι, φέρνοντας τη μοναδική γευστική εμπειρία της αλατισμένης καραμέλας στην ελληνική αγορά του συσκευασμένου μπισκότου.
O συνδυασμός του μεγάλου, μαλακού cookie Soft Kings με τα μεγάλα chunks βέλγικης καραμελοποιημένης σοκολάτας, είναι βέβαιο ότι θα σας συναρπάσει ανεβάζοντας την απόλαυση σε νέα επίπεδα!
Τα Soft Kings, με ηγετική θέση στην κατηγορία των μαλακών μπισκότων, συνεχίζουν την επιτυχημένη πορεία καινοτομώντας με τη νέα αυτή πρόταση. Το νέο Soft Kings Salted Caramel έρχεται να συμπληρώσει την ήδη επιτυχημένη και μεγάλη γκάμα των Soft Kings, με Chocolate Chunks, με Dark Chocolate Chunks και με Triple Chocolate Chunks, Zero με dark chocolate chunks και 0% Προσθήκη Ζάχαρης και των Soft Kings Βρώμης με Πορτοκάλι & Dark Chocolate Chunks, και με Μπανάνα & Dark Chocolate Chunks.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης