Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

ΜΙΝΕΤΤΑ Insurance HUB: Νέο όνομα και αναβάθμιση του ψηφιακού χώρου της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική

ΜΙΝΕΤΤΑ Insurance HUB: Νέο όνομα και αναβάθμιση του ψηφιακού χώρου της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική
Δύο νέες ψηφιακές αίθουσες και ανανεωμένο υλικό στο ΜΙΝΕΤΤΑ Insurance HUB, το οποίο υποστηρίζει τεχνολογία Virtual Reality
Σχετικά Άρθρα
H MINETTA Ασφαλιστική, προχώρησε στην αναβάθμιση του ψηφιακού της μουσείου, το οποίο πλέον φέρει το νέο όνομα MINETTA Insurance HUB, με την προσθήκη δύο νέων ψηφιακών αιθουσών και με ανανεωμένο υλικό.
Συγκεκριμένα, ανανεώθηκε ριζικά το υλικό που εμφανίζεται στις δύο αίθουσες Ιστορικού Αρχείου, οι οποίες περιλαμβάνουν συμβόλαια, εμπορική αλληλογραφία, εκδόσεις και διαφημιστικό υλικό από τον ασφαλιστικό Κλάδο, τα οποία χρονολογούνται από τα μέσα του 19ου αιώνα. Επίσης, αναβαθμισμένη είναι πλέον και η αίθουσα ΜΙΝΕΤΤΑ στην οποία ο επισκέπτης μπορεί να γνωρίσει καλύτερα την ιστορία και τη δραστηριότητα της Εταιρίας με φωτογραφίες και πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό από την ίδρυσή της έως και σήμερα.
Ο ψηφιακός πολυχώρος γνώσης διευρύνεται και με 2 νέες αίθουσες, την αίθουσα Προβολών και την αίθουσα InsurancePedia. Στην αίθουσα Προβολών, ο χρήστης μπορεί να παρακολουθήσει προβολές που αφορούν σε θέματα γύρω από την ασφάλιση, αλλά και θέματα γενικού ενδιαφέροντος, με υλικό το οποίο θα ανανεώνεται τακτικά. Στην αίθουσα InsurancePedia αξιοποιείται η συνεργασία της Εταιρίας με το Εργαστήριο Διαχείρισης Κινδύνων και Ασφαλίσεων του Τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Το InsurancePedia είναι μια πρωτοβουλία της ΜΙΝΕΤΤΑ για τη δημιουργία μιας διαδικτυακής πύλης η οποία παρέχει στο κοινό ένα περιβάλλον ενημέρωσης και εκπαίδευσης των χρηστών για την ασφαλιστική ορολογία, μια σύγχρονη εγκυκλοπαίδεια Ασφαλιστικών Όρων στην ελληνική γλώσσα.
To HUB, αποτελεί την εξέλιξη της προσπάθειας για τη δημιουργία ενός μοναδικού, ψηφιακού πολυχώρου που παρέχει ιστορικές γνώσεις και πολύτιμη πληροφόρηση για την αξία της ασφάλισης. Ο χώρος ανοίγει ξανά τις «πόρτες» του, προσφέροντας αναβαθμισμένη εμπειρία για το κοινό. Αναγνώριση της προσπάθειας της ομάδας της ΜΙΝΕΤΤΑ και της RDC Informatics που υλοποίησε για λογαριασμό της Εταιρίας το έργο, αποτελεί και η διάκριση που απέσπασε προ ημερών το HUB στα Digital Finance Awards 2024 κατακτώντας Bronze Award στην κατηγορία «Best Digital Initiative on Insurance Awareness to People».
Το ΜΙΝΕΤΤΑ Insurance HUB αξιοποιώντας τη σύγχρονη τεχνολογία Virtual Reality, υποστηρίζει την περιήγηση και με τη χρήση γυαλιών εικονικής πραγματικότητας η οποία αποτελεί μια νέα εμπειρία. Επισκεφτείτε το από ηλεκτρονικό υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο ή tablet, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο https://www.minetta.gr/minetta-insurance-hub/.

O κ. Κωνσταντίνος Κουτσαντώνης, Research Projects Coordinator, RDC Informatics και ο κ. Νίκος Μόσχοβος, Διευθυντής Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας, ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική παραλαμβάνουν το Bronze Award στην κατηγορία «Best Digital Initiative on Insurance Awareness to People» στα Digital Finance Awards 2024
AWARD_HUB__MINETTA__RDC.jpg

AWARD HUB_TEAM ΜΙΝΕΤΤΑ_TEAM RDC: Η ομάδα της RDC Informatics και η ομάδα της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική στα Digital Finance Awards 2024

AWARD_HUB__TEAM_MINETTA___TEAM_RDC.jpg

MINETTA_HUB_10.jpg
MINETTA_HUB_9.jpg
MINETTA_HUB_3.jpgMINETTA_HUB_4.jpg
MINETTA_HUB_2.jpg
MINETTA_HUB_1.jpg
MINETTA_HUB_5.jpgDigital_Finance_2024_Stickers_BRONZE.png
MINETTA_HUB_6.jpg
MINETTA_HUB_7.jpg
MINETTA_HUB_8.jpg
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης