Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Αθ.Κώτσιος: Η παράταξη ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ αποτελεί την μοναδική λύση για να ξαναγίνει ο ΣΥΕΤΕ ισχυρός

Αθ.Κώτσιος: Η παράταξη ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ αποτελεί την μοναδική λύση για να ξαναγίνει ο ΣΥΕΤΕ ισχυρός
Δήλωση του Αθ. Κώτσιου, Γενικού Συμβούλου της ΟΤΟΕ και Στέλεχος της Ανεξάρτητης Ανανεωτικής Κίνησης " ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ"
Ο Κώτσιος Αθανάσιος, Γενικός Σύμβουλος της ΟΤΟΕ και Στέλεχος της ανεξάρτητης ανανεωτικής κίνησης " ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΦΕΛΦΟ " στην Εθνική τράπεζα με δήλωσή του στο bankingnews.gr αναφέρει τα ακόλουθα:
«Ο ΣΥΕΤΕ αποτελούσε, αποτελεί και θα συνεχίσει να αποτελεί τον μοναδικό θεματοφύλακα των δικαιωμάτων όλων των εργαζομένων στην Εθνική Τράπεζα.
Αν θέλουμε να έχουμε ένα καλύτερο εργασιακό μέλλον και να διασφαλίσουμε την εργασία μας, θα πρέπει να αλλάξουν οι συσχετισμοί που υπάρχουν στον Σύλλογο.
Για να έχουμε έναν ΣΥΕΤΕ πιο ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ.
Πιο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ. Πιο ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟ.
Εμείς μπαίνουμε ΜΠΡΟΣΤΑ για να συμβεί αυτό.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να πάρουν το μέλλον στα χέρια τους και να δυναμώσουν το "ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ" με όραμα για έναν ΣΥΕΤΕ ισχυρό ξανά.
Ο καθημερινός αγώνας για την υπεράσπιση της εργασίας, των εργασιακών και ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων, των συλλογικών μας θεσμών, συνεχίζει να αποτελεί την πρώτη και την απόλυτη προτεραιότητα για τους συνδικαλιστές της ανανεωτικής κίνησης “ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ” στην Εθνική τράπεζα.
Εμείς ως «ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ» συνεπείς σε όσα γράφουμε τόσο καιρό γιατί εμείς εννοούμε αυτά που λέμε, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για έναν ΣΥΕΤΕ πιο διεκδικητικό και πιο αγωνιστικό και θα συμβάλουμε με όλες τις δυνάμεις μας για να υπάρξουν αποφάσεις και ενέργειες του ΣΥΕΤΕ που θα συμβάλουν στο να υπάρξει επιτέλους ανάχωμα στην αυθαιρεσία της Διοίκησης και να μπουν οι βάσεις ώστε όλοι οι συνάδελφοι στην Εθνική τράπεζα να έχουμε μέλλον και προοπτική.
Μαζί με αυτούς που θέλουν να προχωρήσουν ΜΠΡΟΣΤΑ και να διεκδικήσουν τα αυτονόητα. Αξιοπρεπή εργασία, αξιοπρεπείς μισθούς και διασφάλιση της εργασίας τους.
Με ακόμα μεγαλύτερο σθένος και δύναμη θα προχωρήσουμε σε αυτό το μονοπάτι, αφουγκραζόμενοι την αγωνία των συναδέλφων στα Καταστήματα και στις Διευθύνσεις που καθημερινά δοκιμάζονται, πιέζονται και αγωνιούν για το μέλλον τους στην Εθνική τράπεζα.
Σε μια περίοδο υπερκερδών το Προεδρείο του ΣΥΕΤΕ όφειλε να διεκδικήσει αυξήσεις για τους συναδέλφους. Οικονομική ενίσχυση μόνιμη και τακτική.
Ενώ όλες οι Τράπεζες έδωσαν ουσιαστική οικονομική ενίσχυση στους εργαζομένους τους, δυστυχώς το μη διεκδικητικό Προεδρείο του ΣΥΕΤΕ δεν μπόρεσε να διασφαλίσει ούτε την έκτακτη οικονομική ενίσχυση.
Είναι πλέον ολοφάνερο ότι είναι ώρα αλλαγής στον ΣΥΕΤΕ και ότι το "ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ" είναι η μόνη παράταξη που μπορεί με επάρκεια, γνώση και αγωνιστικότητα να ηγηθεί του ΣΥΕΤΕ, αποτελώντας την μοναδική εναλλακτική πρόταση και λύση, ώστε να ξαναβρεί ο ΣΥΕΤΕ την χαμένη του αγωνιστικότητα και την χαμένη του ισχύ».

www.bankignews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης