Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η ΑΒΕΚ ΒΕΚΡΑΚΟΣ παρουσιάζει τα νέα project της Qualita Unica

Η ΑΒΕΚ ΒΕΚΡΑΚΟΣ παρουσιάζει τα νέα project της Qualita Unica
Κατά τη διάρκεια της τριήμερης εκδήλωσης,  οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πρωτότυπο σεμινάριο γευσιγνωσίας για τον καφέ από την QU Coffee Academy

Μέσα από μια ξεχωριστή,  επιστημονική και διαδραστική εμπειρία εξειδικευμένων γνώσεων στον κόσμο του καφέ, η ΑΒΕΚ ΒΕΚΡΑΚΟΣ παρουσιάζει τα νέα project της Qualita Unica στη τριήμερη εκδήλωση – θεσμό για τον καφέ, που διοργανώνει για τέταρτη χρονιά στο Ζάππειο Μέγαρο, από τις 9 έως και τις 11 Φεβρουαρίου.
Μέσω του καινοτόμου project της Qualita Unica, η ΑΒΕΚ ΒΕΚΡΑΚΟΣ, μέχρι και σήμερα, αναλαμβάνει και δημιουργεί εξειδικευμένα χαρμάνια (Custom Blends) για επιχειρηματίες με υψηλά standards που θέλουν να διαφοροποιηθούν και επιθυμούν να προσφέρουν στους πελάτες τους κάτι προσαρμοσμένο στη δική τους ταυτότητα  και χαρακτήρα.
Τα blends αφορούν αποκλειστικά σε ποικιλίες Arabica και έχοντας, πάντα, ως οδηγό την αυστηρά επιστημονική διαδικασία καβουρδίσματος (μονοποικιλιακό ψήσιμο), ο καφές αποδίδει στο μέγιστο τις αρωματικές και γευστικές του ιδιότητες.
Το αποτέλεσμα είναι ο συνδυασμός μεταξύ της αρτιότητας στη παραγωγική διαδικασία, της υψηλής ποιότητας καφέ αλλά και της άρτιας αισθητικής προσέγγισης.
Κατά τη διάρκεια της τριήμερης εκδήλωσης,  οι επισκέπτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πρωτότυπο σεμινάριο γευσιγνωσίας για τον καφέ από την QU Coffee Academy. Ένα ταξίδι γεύσης όπου οι αισθήσεις καθοδηγούν και η επιστήμη επιβεβαιώνει.
Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα 15, την Παρασκευή 09/02 και την Κυριακή 11/02 από τις 11.00πμ έως τις 19.00μμ και το Σάββατο 10/02 από τις 11.00πμ έως τις 15.00μμ.
Η υπόλοιπη παρουσίαση των καινοτόμων project της Qualita Unica θα λειτουργεί από την Παρασκευή 09/02 έως και την Κυριακή 11/02, από τις 11.00-19.00 στην αίθουσα 6.
Παράλληλα, με συνέπεια, προσήλωση και αγάπη για τον καφέ η ΑΒΕΚ ΒΕΚΡΑΚΟΣ με την Qualita Unica, ανακοινώνουν τη χορηγική συμφωνία με το SCA Greece, τον επίσημο φορέα του κλάδου, αναλαμβάνοντας ως «Golden Sponsor SCΑ GREECE 2024».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης