Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Τη λύση RegiStar για τις επιχειρήσεις παρουσίασε η Profile Software

Τη λύση RegiStar για τις επιχειρήσεις παρουσίασε η Profile Software
Η λύση είναι προσβάσιμη από οποιοδήποτε browser (Chrome, Edge, Opera, Safari) και μπορεί να φιλοξενηθεί σε οποιοδήποτε πάροχο cloud
Σχετικά Άρθρα
Η Profile, διεθνής εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού, παρουσιάζει το RegiStar, μια νέα λύση που βασίζεται σε μια πλατφόρμα αρθρωτής αρχιτεκτονικής και θεωρείται κορυφαία επιλογή για εισηγμένες και µεγάλες πολυµετοχικές ιδιωτικές εταιρείες µε ονοµαστικές μετοχές.
Με βάση την ανακοίνωση της εταιρείας, το RegiStar αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση για την πλήρη παρακολούθηση και διαχείριση του μητρώου μετόχων.
Όλες οι εταιρείες που έχουν εκδώσει ονομαστικές μετοχές μπορούν, πλέον, να βελτιώσουν τις υπηρεσίες επενδυτικών σχέσεων με μια ισχυρή, και κορυφαία τεχνολογική πλατφόρμα. 
Το σύστημα παρέχει φιλικό προς τον χρήστη interface, άμεση διαχείριση δεδομένων, πληθώρα εργαλείων, και καθίσταται εύκολη η προσαρμογή και η εξατομίκευση σύμφωνα με τις απαιτήσεις εκάστης εταιρείας.
Το RegiStar δημιουργήθηκε, αξιοποιώντας όλες τις πρόσφατες τεχνολογίες και βέλτιστες πρακτικές για την παροχή σύγχρονων εργαλείων στους υπεύθυνους Επενδυτικών Σχέσεων και Εξυπηρέτησης Μετόχων, εισηγμένων ή πολυμετοχικών μη εισηγμένων εταιρειών. 
Μεταξύ άλλων, η λύση είναι σχεδιασμένη να λειτουργεί σε cloud υποδομές, υποστηρίζοντας όλες τις γλώσσες (πολυγλωσσική), ενώ αξιοποιεί πλήρως το σύστημα δικαιωμάτων των Windows (LDAP). 
Επιπλέον, ενσωματώνει συστήματα αυτοματισμού (π.χ. αυτόματη φόρτωση αρχείων συναλλαγών) και μηχανική μάθηση (machine learning), προσφέροντας εργονομία στη χρήση, ταχύτητα στην εργασία και ποιότητα στην παραγόμενη πληροφορία. 
Η λύση εμπλουτίζεται από σύστημα υποστήριξης Γενικών Συνελεύσεων και εταιρικών πράξεων καθώς και από σύστημα αποτίμησης (σε νομισματικές μονάδες) για τις συναλλαγές τόσο σε ατομικό επίπεδο μετόχων όσο και συγκεντρωτικά σε δυναμικές ομάδες μετόχων.
Η λύση είναι προσβάσιμη από οποιοδήποτε browser (Chrome, Edge, Opera, Safari) και μπορεί να φιλοξενηθεί σε οποιοδήποτε πάροχο cloud, συμπεριλαμβανομένων των Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure ή/και on-premises. 
Η πλατφόρμα υποστηρίζει SMTP για την άμεση ενημέρωση των χρηστών, αναφορικά με διάφορες λειτουργίες ή ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν στο σύστημα μέσω email. 
Επιπλέον, αποθηκεύει αυτόματα τις προτιμήσεις των χρηστών και προσφέρει δυναμικό Reporting μέσω AI και Alerting, βάσει ειδικών παραμέτρων, όπως για παράδειγμα η λήψη μηνύματος που αφορά συναλλαγές για συγκεκριμένους μετόχους ή μετόχους που υπερέβησαν ένα ποσοστό επί των μετοχών ή μείωσαν τη θέση τους κάτω από ένα ποσοστό.   
Τα πιο σημαντικά οφέλη που προκύπτουν από τη χρήση της πλατφόρμας, περιλαμβάνουν την ευελιξία και την επεκτασιμότητα, για την υποστήριξη μελλοντικών απαιτήσεων, καθώς και μια ασφαλή και αξιόπιστη λειτουργία. 
Ο ενσωματωμένος μοντέρνος σχεδιασμός βελτιώνει αισθητά την εμπειρία χρήστη. Επίσης, η πλατφόρμα προσφέρει τη δυνατότητα πρόσβασης 24/7, ενώ μέσω της αρθρωτής αρχιτεκτονικής της, επιτρέπει την υιοθέτηση μιας εξατομικευμένης λύσης στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε εταιρείας.
Το RegiStar καθίσταται η ιδανική επιλογή για τη διαχείριση του μητρώου μετόχων, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία και αποτελώντας ένα πραγματικό ορόσημο στον κλάδο των επενδυτικών σχέσεων.

www.bankingnews.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης