Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

18η Ευρωπαϊκή Ημέρα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

18η Ευρωπαϊκή Ημέρα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
Με αφορμή τον εορτασμό της 18ης Ημέρας Προστασίας Δεδομένων, η Αρχή πραγματοποιεί την Τρίτη 30/1/2024 στο Αμφιθέατρο Cotsen Hall της Αμερικανικής Σχολής Κλασικών Σπουδών (Αναπήρων Πολέμου 9, Αθήνα) ενημερωτική ημερίδα με τίτλο: «Επίκαιρα ζητήματα προστασίας προσωπικών δεδομένων - πρόσφατες εξελίξεις»

Η Επιτροπή Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης έχει καθιερώσει, από το 2006, την 28η Ιανουαρίου ως Ημέρα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Με αφορμή τον εορτασμό της 18ης Ημέρας Προστασίας Δεδομένων, η Αρχή πραγματοποιεί την Τρίτη 30/1/2024 στο Αμφιθέατρο Cotsen Hall της Αμερικανικής Σχολής Κλασικών Σπουδών (Αναπήρων Πολέμου 9, Αθήνα) ενημερωτική ημερίδα με τίτλο: «Επίκαιρα ζητήματα προστασίας προσωπικών δεδομένων - πρόσφατες εξελίξεις».

Αποτίοντας φόρο τιμής στον καθηγητή Σπύρο Σημίτη, στην εκδήλωση συμμετέχουν με εισηγήσεις δύο μαθητές του και πρώην μέλη της Αρχής. 

Ώρα προσέλευσης-εγγραφές: 9:30-10:00.

Έναρξη ημερίδας: 10:00.

Για τη διά ζώσης παρακολούθηση απαιτείται η συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής εδώ.

- Η εκδήλωση θα μεταδοθεί απευθείας μέσω διαδικτύου από τον ιστότοπο της υπηρεσίας ΔΙΑΥΛΟΣ του Εθνικού Δικτύου Υποδομών, Τεχνολογίας και Έρευνας Α.Ε. (ΕΔΥΤΕ). Μπορείτε να την παρακολουθήσετε στον ακόλουθο σύνδεσμο https://diavlos.grnet.gr/.

- Για τη διαδικτυακή παρακολούθηση της εκδήλωσης δεν απαιτείται εγγραφή και δεν χορηγούνται βεβαιώσεις παρακολούθησης.
Afisa_DPDAY_2024.png

Data_Protection_Day_2024_programme_final.pdf

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης