Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Ο Κωτσόβολος δίπλα στους καταναλωτές της Ορεστιάδας με νέο κατάστημα

Ο Κωτσόβολος δίπλα στους καταναλωτές της Ορεστιάδας με νέο κατάστημα
Με το ολοκαίνουργιο κατάστημά του στην Ορεστιάδα, ο Κωτσόβολος φτάνει στην αρχή της Ελλάδας, για να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία σε όλους

Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά στην πόλη της Ορεστιάδας, αφού ο Κωτσόβολος εγκαινιάζει το νέο του κατάστημα, με ένα άκρως εορταστικό event εγκαινίων γεμάτο δράσεις, δώρα και εκπλήξεις. Ο Κωτσόβολος συνεχίζει δυναμικά το επενδυτικό του πλάνο, ανοίγοντας ένα επιπλέον κατάστημα, σε μία συντονισμένη προσπάθεια, ώστε να είναι μία αλυσίδα «αξίας» που βρίσκεται δίπλα στους καταναλωτές απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλη την Ελληνική επικράτεια και να προσφέρει μία Καλύτερη Ζωή για Όλους.
Το νέο κατάστημα του Κωτσόβολου στην Ορεστιάδα
  «φοράει τα γιορτινά του» και υποδέχεται το κοινό σε ένα σύγχρονο κτίριο προσβάσιμο σε ΑμεΑ, συνολικής έκτασης 860 τ.μ. και με δωρεάν parking επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως 41. Το Quick point βρίσκεται επίσης εκεί για την άμεση παραλαβή της ηλεκτρονικής παραγγελίας σου μέσα σε 20’, ενώ το Service point με υπηρεσία Fix&Go, σου δίνει τη δυνατότητα επισκευής των smartphone, tablets & laptops μέσα σε μόλις 1 ώρα.
Φέτος, ο Κωτσόβολος σε περιμένει στο νέο του κατάστημα στην Ορεστιάδα με μοναδικές χριστουγεννιάτικες προσφορές σε αμέτρητα προϊόντα και ιδανικά Χριστουγεννιάτικα δώρα που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους! Από την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου έως και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, είστε όλοι καλεσμένοι στο απόλυτο Christmas event για να ζήσουμε μοναδικές στιγμές στο σπίτι της τεχνολογίας! Και το καλύτερο; Με την πρώτη σου αγορά από το νέο κατάστημα κερδίζεις 500 bonus πόντους, με όλες τις κάρτες Bonus της Alpha Bank (ισχύει από 15/12/2023 έως 15/1/2024).
Επισκέψου, λοιπόν, το νέο κατάστημα Κωτσόβολος στην Ορεστιάδα από σήμερα μέχρι και την Κυριακή, για να γράψεις το προσωπικό σου γράμμα στον Άγιο Βασίλη και να μπεις στην κλήρωση για να κερδίσεις 1 από τα 9 δώρα (κάθε ημέρα 12:00 – 18:00), ενώ αν είσαι λάτρης του καφέ, το Christmas treat του Κωτσόβολου θα σε ανταμείψει για την επίσκεψη, αφού ένας απολαυστικός καφές, παρέα με γιορτινές λιχουδιές θα σε περιμένουν κάθε ημέρα 11:00 – 15:00.

Και αυτές τις γιορτές όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον Κωτσόβολο!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης