Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Το ArGOODaki των Goody’s Burger House γεμίζει με φαντασία και γνώση τα σχολεία της Ελλάδας!

Το ArGOODaki των Goody’s Burger House γεμίζει με φαντασία και γνώση τα σχολεία της Ελλάδας!
Ενισχύει νηπιαγωγεία, δημοτικά και ειδικά σχολεία σε όλη την Ελλάδα, εμπλουτίζοντας τις βιβλιοθήκες τους με καινούρια βιβλία παιδικής λογοτεχνίας.

Το ArGOODaki των Goodys Burger House, ο μακροβιότερος θεσμός κοινωνικής προσφοράς στην Ελλάδα, στηρίζει για ακόμη μία χρονιά τα παιδιά σε ανάγκη. Αυτά τα Χριστούγεννα, σε συνεργασία με την Α.Μ.Κ.Ε. Library4all, υποστηρίζει την ανάπτυξη της φιλαναγνωσίας και την ισότιμη πρόσβαση στην εκπαίδευση και τον πολιτισμό για παιδιά και νέους, προσφέροντας καινούρια βιβλία παιδικής λογοτεχνίας σε σχολικές βιβλιοθήκες σε όλη την Ελλάδα.  

Το ArGOODaki είναι ένας θεσμός αλληλεγγύης και υποστήριξης παιδιών και νέων, ενώ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής εταιρικής κοινωνικής ευθύνης των Goody’s Burger House, έχοντας υποστηρίξει από το 2002, μέχρι σήμερα χιλιάδες παιδιά και νέους στους τομείς της ιατρικής φροντίδας, της σίτισης και της εκπαίδευσης.

Με κεντρικό μήνυμα «Share love. Share knowledge. Έλα να μοιράσουμε, μαζί, σελίδες αγάπης στα παιδιά!», μας καλεί να γίνουμε κι εμείς μέρος της φετινής εκστρατείας αγάπης. Μπορούμε όλοι να συνεισφέρουμε στην προσπάθεια παραγγέλνοντας ένα γεύμα ArGOODaki και επιλέγοντας το δώρο μας ανάμεσα στα είδη της φετινής σειράς: τον κλασικό και αγαπημένο ήρωα ArGOODaki, παιδικά backpacks σε 2 χρώματα, ενήλικα backpacks σε 2 χρώματα, βιβλιοστάτες σε 2 χρώματα, ένα διάγραμμα ύψους ή ένα jenga.

Ο κ. Κοσμάς Κροκίδας, Group Marketing Director της Goodys, δήλωσε: «H επαφή των παιδιών με τα βιβλία - ιδιαίτερα στον χώρο του σχολείου όπου βρίσκονται καθημερινά - είναι εξαιρετικά σημαντική για την εξέλιξη των ικανοτήτων τους στην ανάγνωση και τη γραφή και για την ενίσχυση της φαντασίας τους. Για τον λόγο αυτό, το ArGOODaki επιλέγει φέτος να υποστηρίξει το έργο της Library4all, συνεισφέροντας στην ενίσχυση των δεξιοτήτων παιδιών και νέων σε όλη την Ελλάδα. Είμαστε χαρούμενοι που για άλλη μια χρονιά το αγαπημένο όλων ArGOODaki, θα ενώσει ανθρώπους από όλη την Ελλάδα ώστε να πετύχουμε όλοι μαζί άλλον ένα σημαντικό στόχο»

Δείτε την παρουσίαση του φετινού προγράμματος ArGOODaki εδώ:  https://www.youtube.com/watch?v=m0mFpwOM-U4

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης