Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Με τη στήριξη της ΔΕΠΑ Εμπορίας ολοκληρώθηκε ο νέος παιδότοπος στους ακριτικούς Αρκιούς

Με τη στήριξη της ΔΕΠΑ Εμπορίας ολοκληρώθηκε ο νέος παιδότοπος στους ακριτικούς Αρκιούς
Ο παιδότοπος περιλαμβάνει κατασκευές, όπως τσουλήθρα, τραμπάλα, κούνιες κλπ., γήπεδο μπάσκετ και απόλυτα προστατευμένους ανοικτούς χώρους για εκτόνωση και ελεύθερο παιχνίδι

Πιστή στη δέσμευσή της για κοινωνική προσφορά, η ΔΕΠΑ Εμπορίας ανέλαβε, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, το σύνολο των δαπανών για τον νέο παιδότοπο στο ακριτικό νησί των Αρκιών.
Ο καινούργιος και ιδιαίτερα φιλόξενος αυτός χώρος αποτελεί ένα πολύτιμο  «πεδίο δράσης» για παιχνίδι, μάθηση και αθλητικές δραστηριότητες για τους μικρούς επισκέπτες του νησιού, και κυρίως για τον μοναδικό μαθητή του σχολείου που κατοικεί στο νησί.
Ο παιδότοπος περιλαμβάνει κατασκευές, όπως τσουλήθρα, τραμπάλα, κούνιες κλπ., γήπεδο μπάσκετ και απόλυτα προστατευμένους ανοικτούς χώρους για εκτόνωση και ελεύθερο παιχνίδι.
Ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΠΑ Εμπορίας, Κωνσταντίνος Ξιφαράς, τόνισε: «Η ΔΕΠΑ Εμπορίας έχει αποδείξει ότι στέκεται στο πλευρό της κοινωνίας με όλες τις δυνάμεις της. Για εμάς ήταν αυτονόητο να συμβάλλουμε στη δημιουργία του νέου παιδότοπου στους Αρκιούς, για την ενίσχυση των οποίων μάλιστα έχει εκδηλώσει προσωπικό ενδιαφέρον και ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Στόχος μας ήταν η διαμόρφωση ενός ασφαλούς χώρου παιχνιδιού και δημιουργικότητας  για  τα παιδιά,  αλλά και η έμπρακτη στήριξη ενός ακριτικού νησιού της πατρίδας μας. Χαιρόμαστε πολύ για την υλοποίηση αυτού του έργου και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε το κοινωνικό μας έργο».
Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Πάτμου, Λευτέρης Πέντες, δήλωσε σχετικά «Η δημιουργία του καινούργιου παιδότοπου στο νησί μας, τους Αρκιούς, μας γεμίζει με χαρά. Πρόκειται για ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα με την υποστήριξη της ΔΕΠΑ Εμπορίας. Τα παιδιά που θα τον επισκέπτονται, αλλά κυρίως ο μοναδικός μαθητής του σχολείου που κατοικεί στο νησί, θα έχουν πλέον έναν υπέροχο χώρο για παιχνίδι και μάθηση, στη σκιά των πεύκων και με θέα το απέραντο γαλάζιο. Ελπίζουμε αυτό το έργο να αποτελέσει έναυσμα για να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η ακριτική κοινότητά μας. Ευχαριστούμε θερμά τη ΔΕΠΑ Εμπορίας που ανέλαβε την υλοποίηση του!».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης