Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η Revolut κυκλοφορεί τα RevPoints στην Ελλάδα: το πρώτο της πανευρωπαϊκό πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών

Η Revolut κυκλοφορεί τα RevPoints στην Ελλάδα: το πρώτο της πανευρωπαϊκό πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών
Η Revolut εφαρμόζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα νέο πρόγραμμα επιβράβευσης, το οποίο θα είναι σύντομα διαθέσιμο στους πελάτες σε ΕΟΧ και Ηνωμένο Βασίλειο, καθιστώντας το ένα από τα πιο εκτεταμένα
Η Revolut, η διεθνής υπερ-εφαρμογή χρηματοοικονομικών με πάνω από 35 εκατομμύρια πελάτες παγκοσμίως, ανακοινώνει σήμερα την κυκλοφορία των «RevPoints», ένα πρόγραμμα επιβράβευσης σε πόντους.
Η Ελλάδα είναι από τις πρώτες χώρες στην οποία κυκλοφορούν τα RevPoints, ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμα σε όλους τους πελάτες σε ΕΟΧ και Ηνωμένο Βασίλειο, καθιστώντας τα ένα από τα πιο εκτεταμένα προγράμματα επιβράβευσης χρεωστικών καρτών στην περιοχή.
Τα RevPoints έχουν σχεδιαστεί για να επιβραβεύουν τους πελάτες για τις καθημερινές τους αγορές, μετατρέποντας τις πληρωμές με κάρτα σε συναρπαστικά οφέλη. Προκειμένου να επωφεληθούν από τις επιβραβεύσεις ακόμα πιο γρήγορα, οι πελάτες της Revolut μπορούν να κερδίσουν περισσότερα RevPoints ολοκληρώνοντας προκλήσεις όπως η ρύθμιση προϋπολογισμού ή η επίτευξη ενός στόχου αποταμίευσης. Η λειτουργία «Ψιλών» εντός της εφαρμογής επιτρέπει στους χρήστες να αυξήσουν τους πόντους τους, στρογγυλοποιώντας τις συναλλαγές τους στον πλησιέστερο ακέραιο αριθμό και ανταλλάσσοντας τα ψιλά με RevPoints.
Τα RevPoints που συγκεντρώνουν οι πελάτες μπορούν να μετατραπούν σε μίλια αεροπορικών εταιρειών, όπως Avios (επιλεγμένες αεροπορικές εταιρείες της IAG). Οι πόντοι μπορούν επίσης να μετατραπούν σε Flying Blue μίλια για ταξίδια με την Air France, την KLM ή μία από τις πολλές συνεργαζόμενες αεροπορικές εταιρείες.
Επιπλέον, τα RevPoints μπορούν να εξαργυρωθούν εντός της εφαρμογής για κράτηση σε ξενοδοχεία και καταλύματα σε ονειρεμένους προορισμούς, από το Μπαλί έως το Μπουένος Άιρες. Οι διαθέσιμες επιλογές εντός της εφαρμογής της Revolut φτάνουν σχεδόν τα 2 εκατομμύρια καταλύματα.
Και για να γίνουν οι διακοπές ακόμα πιο μοναδικές, οι πελάτες της Revolut θα μπορούν σύντομα να εξαργυρώνουν τα RevPoints και σε «Δραστηριότητες». Είτε θέλετε να θαυμάσετε το Παρίσι από τον Πύργο του Άιφελ, είτε να κάνετε μια χαλαρωτική βουτιά στα ιαματικά λουτρά της Βουδαπέστης, τα πάντα είναι δυνατά με πάνω από 300.000 δραστηριότητες στην εφαρμογή της Revolut.
Ο Christopher Guttridge, Γενικός Διευθυντής Προϊόντων Lifestyle της Revolut, δήλωσε:
«Τα RevPoints έχουν σχεδιαστεί με στόχο να μετατρέψουν τις καθημερινές αγορές σε αξιόλογες επιβραβεύσεις. Θα είναι σύντομα διαθέσιμα σε όλη την Ευρώπη, καθιστώντας τα ένα από τα πιο διαδεδομένα προγράμματα επιβράβευσης χρεωστικών καρτών στην περιοχή.
Προσφέροντας απτά κίνητρα ανταμοιβής για τα καθημερινά έξοδα, βοηθάμε τους πελάτες που χρησιμοποιούν τη Revolut ως τον κύριο τραπεζικό λογαριασμό τους να επωφεληθούν στο έπακρο από τα χρήματά τους.
Τα RevPoints προστίθενται στην γκάμα προϊόντων καθημερινής τραπεζικής που προσφέρουμε, καθώς συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε καινοτόμες λύσεις για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας, όπως η ενοικίαση καταλυμάτων διακοπών, η διαμονή σε ξενοδοχεία, η ταξιδιωτική ασφάλιση, οι δραστηριότητες και η μετατροπή συναλλάγματος. Όπως συμβαίνει με όλες τις υπηρεσίες της Revolut, είμαστε έτοιμοι να επαναπροσδιορίσουμε τις δυνατότητες των προγραμμάτων επιβράβευσης με την προσθήκη ακόμη περισσότερων καθημερινών προνομίων στο μέλλον.»
Οι πελάτες της Revolut μπορούν να κερδίσουν έως 1 πόντο για κάθε ευρώ που ξοδεύουν, ανάλογα με το πρόγραμμα στο οποίο βρίσκονται. Μπορούν να τους αυξήσουν ακόμα περισσότερο μετατρέποντας αυτόματα τα ρέστα των συναλλαγών σε πόντους. Τα RevPoints μπορούν να μετατραπούν σε ίσο αριθμό μιλίων Avios ή Flying Blue και να χρησιμοποιηθούν για εκπτώσεις σε αεροπορικά εισιτήρια, αναβαθμίσεις και άλλα προνόμια ταξιδιού.
Στην Ελλάδα, τα RevPoints θα αντικαταστήσουν την επιστροφή μετρητών που κέρδιζαν μέχρι πρότινος οι πελάτες της Revolut από τις κρατήσεις στο Stays.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης