Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Κώτσιος: Με οριακή πλειοψηφία ψηφίστηκε ο διοικητικός απολογισμός του αδύναμου και ανήμπορου προεδρείου του ΣΥΕΤΕ

Κώτσιος: Με οριακή πλειοψηφία ψηφίστηκε ο διοικητικός απολογισμός του αδύναμου και ανήμπορου προεδρείου του ΣΥΕΤΕ
Δήλωση του Αθανάσιου Κώτσιου, Γενικού Συμβούλου της ΟΤΟΕ
Ο Κώτσιος Αθανάσιος, Γενικός Σύμβουλος της ΟΤΟΕ και Στέλεχος της ανεξάρτητης ανανεωτικής κίνησης " ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ " με δήλωσή του στο bankingnews.gr αναφέρει τα ακόλουθα σχετικά με την Γενική Συνέλευση του ΣΥΕΤΕ που πραγματοποιήθηκε στις 18 Νοεμβρίου 2023.

Στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου που έγινε το προηγούμενο Σάββατο, πραγματοποιήθηκε, στο τέλος αυτής, η ψηφοφορία, δια ανατάσεως των χεριών, για την υπερψήφιση ή όχι του Διοικητικού Απολογισμού του αναποτελεσματικού Προεδρείου του ΣΥΕΤΕ.
Για πρώτη φορά ήταν τόσα πολλά τα χέρια που σηκώθηκαν για να καταψηφίσουν τον απολογισμό. Η μισή αίθουσα καταψήφισε.
Βέβαια το Προεδρείο του ΣΥΕΤΕ για μία ακόμη φορά προσπαθεί, επιτηδευμένα και επικοινωνιακά, να παρουσιάσει την οριακή πλειοψηφία ως «συντριπτική», βαφτίζοντας ως συνήθως το κρέας ψάρι !
Όπως ακριβώς κάνει σε όλες τις ανακοινώσεις του, όπου παρουσιάζει την αφωνία και την απραξία του ως «αποφασιστικότητα», δηλαδή μια εικονική πραγματικότητα, προκαλώντας την οργή και τη θυμηδία των συναδέλφων.
Η παρουσία της ανανεωτικής μας κίνησης «ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ» ήταν συμπαγής, πολυπληθής και διπλάσια σε αριθμό σε σχέση με την περσινή συνέλευση.
Γεγονός που αποδεικνύει την μεγάλη δυναμική μας και το ότι οι συνάδελφοι επικροτούν την υπεύθυνη στάση μας να αναδεικνύουμε, όπως κάναμε και στη Γενική Συνέλευση, όλα τα θέματα που απασχολούν τους συναδέλφους, την αποψίλωση των δικαιωμάτων μας και τα προβλήματα που προκαλούν οι απαράδεκτες ενέργειες της Διοίκησης αλλά ταυτόχρονα να προτείνουμε και συγκεκριμένες λύσεις, αναδεικνύοντας την αναποτελεσματικότητα του άφαντου Προεδρείου.
Τελευταίο παράδειγμα της απαξίωσης του Προεδρείου, αποτελεί το γεγονός ότι οι συνάδελφοι που εργάζονται στο Κεντρικό Κατάστημα της Αθήνας, διαπίστωσαν όλοι τους την προηγούμενη Παρασκευή ότι έχασαν ένα κλιμάκιο ως αποτέλεσμα της συμφωνίας Διοίκησης – Προεδρείου ΣΥΕΤΕ για την κατηγοριοποίηση των Καταστημάτων. Τυχαίο; Δε νομίζουμε….
Είναι πλέον ολοφάνερο ότι είναι ώρα αλλαγής και ότι το «ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ» είναι η μόνη παράταξη που μπορεί, με επάρκεια και γνώση, να ηγηθεί του ΣΥΕΤΕ αποτελώντας την εναλλακτική πρόταση ώστε να ξαναβρεί ο ΣΥΕΤΕ τη χαμένη του αποτελεσματικότητα και τον χαμένο του σεβασμό.
Σας καλούμε να συνεχίσετε να ενισχύετε την κίνησή μας «ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ» και να ενώσουμε τις φωνές μας ώστε να σταματήσουν οι προσπάθειες απομείωσης των δικαιωμάτων μας. Με το «όραμα για έναν ΣΥΕΤΕ ισχυρό ξανά». Για την αναπτέρωση του ηθικού των συναδέλφων. Για να μην έχουμε ξανά ένα Προεδρείο αδύναμο, συμβιβασμένο με το μίζερο και με αποστασιοποίηση από τους συναδέλφους.
Η ανανεωτική μας κίνηση "ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ" είναι μια γνήσια κίνηση ανοιχτή σε όλους τους συναδέλφους.
Ο ΣΥΕΤΕ πρέπει να πάει ΜΠΡΟΣΤΑ.
Ελάτε λοιπόν όλοι να πάμε επιτέλους ΜΠΡΟΣΤΑ!
Για να έχουμε ως συνάδελφοι μέλλον και προοπτική.
Κοιτάμε ΜΠΡΟΣΤΑ! Πάμε ΜΠΡΟΣΤΑ!
Διασφαλίζουμε το ΜΕΛΛΟΝ και την ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ μας.
KOTSIOS.PNG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης