Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η Άκτωρ, χορηγός ονοματοδοσίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

tags :
Η Άκτωρ, χορηγός ονοματοδοσίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Ο Όμιλος Intrakat επιδιώκει να συνδυάζει την κερδοφόρο ανάπτυξη με τη βιωσιμότητα και την υλοποίηση κοινωνικών δράσεων

Η Άκτωρ, μέλος του Ομίλου Intrakat και μία από τις ιστορικότερες κατασκευαστικές εταιρείες της Ελλάδας, είναι από σήμερα ο χορηγός ονοματοδοσίας της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, η οποία πλέον θα αποκαλείται «Panathinaikos BC – AKTOR».
Η εμπορική συμφωνία ανακοινώθηκε σήμερα σε εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Βασίλης Παρθενόπουλος, ο προπονητής της ομάδας κ. Εργκίν Αταμάν, ο Γενικός Διευθυντής Επικοινωνίας της Άκτωρ, Γιώργος Τσαπρούνης και ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Άκτωρ κ. Λουκάς Καραλής, ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη μας χαρά που από σήμερα το ανανεωμένο σήμα της Άκτωρ θα συνοδεύει την ονομασία του Παναθηναϊκού. Είναι μία ενέργεια που μαρτυρά την βούλησή μας να πάμε τον όμιλό μας μπροστά και να βοηθήσουμε την Ελλάδα να κάνει δυναμικά βήματα προς το αύριο». Και συμπλήρωσε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μία ιστορική ομάδα για το μπάσκετ της Ελλάδας. Χάρισε στους φίλους του 6 ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, 40 ελληνικά πρωταθλήματα και 20 κύπελλα που έκανε γενιές Παναθηναϊκών να ανανεώνουν την αγάπη τους για την ομάδα. Ελπίζουμε το σήμα της Άκτωρ να φέρει γούρι στον Παναθηναϊκό σε Ελλάδα και Ευρώπη».
Ο Όμιλος Intrakat επιδιώκει να συνδυάζει την κερδοφόρο ανάπτυξη με τη βιωσιμότητα και την υλοποίηση  κοινωνικών δράσεων και γι’ αυτόν τον λόγο στηρίζει σημαντικές πρωτοβουλίες που προάγουν τον αθλητισμό και το ευ αγωνίζεσθαι.
Τόσο μέσω της Άκτωρ όσο και μέσω της Intrakat, o Όμιλος της Intrakat έχει κατασκευάσει εμβληματικές αθλητικές εγκαταστάσεις, όπως το Ολυμπιακό Κέντρο Αντισφαίρισης, το Ολυμπιακό Κέντρο Κολύμβησης και το κλειστό γυμναστήριο του ΟΑΚΑ, που είναι και το «σπίτι» του Παναθηναϊκού. Και σήμερα συνεχίζει να υλοποιεί μεγάλα αθλητικά έργα σε όλη την Ελλάδα, με σύγχρονες, καινοτόμες κατασκευές που θα βοηθήσουν τον Ελληνικό αθλητισμό να πορευθεί στον 21ο αιώνα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης