Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Double Energy Value από την Protergia... και θα λατρέψεις το χειμώνα!

tags :
Double Energy Value από την Protergia... και θα λατρέψεις το χειμώνα!
Το Double Energy Value της Protergia είναι ένα πρόγραμμα που προσφέρει όλα τα οφέλη του φυσικού αερίου και του ηλεκτρικού ρεύματος μαζί

Ο χειμώνας είναι προ των πυλών, αλλά δεν υπάρχει λόγος για ανησυχία! Η Protergia - αναπόσπαστο κομμάτι της MYTILINEOS, της μεγαλύτερης ιδιωτικής εταιρείας ενέργειας στην Ελλάδα – με το Double Energy Value προσφέρει ένα σημαντικό λόγο … για να λατρέψεις το χειμώνα!
Το Double Energy Value της Protergia είναι ένα πρόγραμμα που προσφέρει όλα τα οφέλη του φυσικού αερίου και του ηλεκτρικού ρεύματος μαζί.
Απευθύνεται σε νέους οικιακούς πελάτες με αυτόνομη σύνδεση φυσικού αερίου, ενεργοποιημένη ή μη, καθώς και με νέα ή ενεργή σύμβαση προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας με την Protergia στο ίδιο ΑΦΜ, και προσφέρει μοναδικά προνόμια:

  • Χαμηλές τιμές
  • Δώρο τα 3 πρώτα πάγια στο φυσικό αέριο
  • Δωρεάν άμεση τεχνική βοήθεια 24X7

Και όπως πάντα, προσφέρεται δωρεάν η υπηρεσία myprotergia για να έχεις τον έλεγχο της κατανάλωσης στα χέρια σου.
Γιατί, όταν έχεις ετοιμαστεί σωστά, με το Double Energy Value της Protergia, δεν είναι περίεργο να σου αρέσει τελικά ο χειμώνας!
Περισσότερα στη νέα διαφήμιση της Protergia για έναν… περίεργο «χειμωνάκια».

Επιπλέον, η Protergia εγκαινιάζει τη νέα εποχή, με πάνω από 80 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Βρείτε το πλησιέστερό σας κατάστημα και ελάτε να δούμε μαζί το Double Energy Value και να προετοιμαστούμε για το χειμώνα με τον καλύτερο τρόπο!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης