Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

ΛΟΤΤΟ: Οι παίκτες διεκδικηθούν σε κάθε κλήρωση μέχρι και 10.000 ευρώ το μήνα για 10 χρόνια

ΛΟΤΤΟ: Οι παίκτες διεκδικηθούν σε κάθε κλήρωση μέχρι και 10.000 ευρώ το μήνα για 10 χρόνια
Σε κάθε κλήρωση, με τη σωστή πρόβλεψη 6 αριθμών, μπορεί κανείς να κερδίσει μέχρι και 10.000 ευρώ το μήνα για 10 χρόνια

Σταθερές μηνιαίες καταβολές κερδών διεκδικούν πλέον οι παίκτες του νέου ΛΟΤΤΟ, στις δύο πρώτες κατηγορίες του παιχνιδιού. Ήδη, 17 τυχεροί παίκτες, που αναδείχθηκαν στις τρεις πρώτες κληρώσεις του ανανεωμένου ΛΟΤΤΟ, θα εισπράττουν 1.000 ευρώ το μήνα για τον επόμενο χρόνο. Πρόκειται για νικητές της δεύτερης κατηγορίας, οι οποίοι έκαναν 5 σωστές προβλέψεις αριθμών και εξασφάλισαν κέρδη για έναν χρόνο, συνολικού ύψους 12.000 ευρώ ο καθένας.  Μάλιστα, στην πρώτη κατηγορία του ΛΟΤΤΟ, οι παίκτες διεκδικούν κέρδη για μια ολόκληρη δεκαετία. Σε κάθε κλήρωση, με τη σωστή πρόβλεψη 6 αριθμών, μπορεί κανείς να κερδίσει μέχρι και 10.000 ευρώ το μήνα για 10 χρόνια.

Τα κέρδη στις μικρότερες κατηγορίες

Τα κέρδη στις μικρότερες κατηγορίες του νέου ΛΟΤΤΟ καταβάλλονται εφάπαξ. Συγκεκριμένα, οι νικητές της τρίτης κατηγορίας με 4 σωστές προβλέψεις αριθμών θα κερδίζουν 30  ευρώ, ενώ με 3 σωστούς αριθμούς θα κερδίζουν 2 ευρώ. Επιπλέον, για πρώτη φορά όσοι προβλέπουν σωστά 2 αριθμούς θα κερδίζουν 1 ευρώ.

Οι επιλογές στο νέο δελτίο

Η διαδικασία για τη συμπλήρωση του νέου δελτίου στο ανανεωμένο ΛΟΤΤΟ δεν αλλάζει. Οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα επιλογής πλήρους ή τυποποιημένου συστήματος, τυχαίας επιλογής αριθμών, συνεχόμενων κληρώσεων, καθώς και συμμετοχής στην κλήρωση του ΠΡΟΤΟ.

Κατάθεση δελτίων στα καταστήματα ΟΠΑΠ και στο opaponline.gr

Οι κληρώσεις του νέο ανανεωμένου ΛΟΤΤΟ πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη και Σάββατο, στις 22:00 και μεταδίδονται ζωντανά από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο Youtube. Οι παίκτες μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους στα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα ή διαδικτυακά μέσω του opaponline.gr έως και μισή ώρα πριν από κάθε κλήρωση.  

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης