Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Διεθνής διάκριση για την Ομάδα Επενδυτικών Σχέσεων του ΟΠΑΠ

tags :
Διεθνής διάκριση για την Ομάδα Επενδυτικών Σχέσεων του ΟΠΑΠ
H Ομάδα Επενδυτικών Σχέσεων του ΟΠΑΠ απέσπασε το βραβείο "Best Team in IR”, στην κατηγορία "EMEA, Large Cap, Consumer sector”
Μια σημαντική διάκριση απέσπασε ο ΟΠΑΠ στο πλαίσιο των βραβείων 2023 Europe & Emerging EMEA Equities Awards, που διοργάνωσε το διεθνές περιοδικό Institutional Investor, στο Λονδίνο, στα τέλη Σεπτεμβρίου.
Ειδικότερα, η Ομάδα Επενδυτικών Σχέσεων του ΟΠΑΠ απέσπασε το βραβείο "Best Team in IR”, στην κατηγορία "EMEA, Large Cap, Consumer sector”. Το βραβείο αυτό αναδεικνύει τα εξαιρετικά αποτελέσματα της Ομάδας Επενδυτικών Σχέσεων του ΟΠΑΠ, η οποία κατάφερε να διακριθεί μεταξύ 80 υποψήφιων εταιρειών μεγάλης κεφαλαιοποίησης από την περιοχή Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής.
Τα βραβεία Europe & Emerging EMEA Equities Awards διαθέτουν ιδιαίτερα υψηλό κύρος διεθνώς. Οι νικητές αναδεικνύονται έπειτα από μια ολοκληρωμένη, ενδελεχή και ανεξάρτητη έρευνα, η οποία στηρίζεται σε αυστηρές αξιολογήσεις επαγγελματιών του κλάδου των επενδύσεων και κεφαλαιαγορών από όλο τον κόσμο. Τα κριτήρια στα οποία βασίζονται οι αξιολογήσεις καλύπτουν - μεταξύ άλλων - την αξιοπιστία, την αποτελεσματικότητα, την οικονομική γνώση, την ποιότητα και την αποδοτικότητα της επικοινωνίας και διαφόρων δράσεων που σχετίζονται με τις επενδυτικές σχέσεις.
Στην εφετινή διοργάνωση συμμετείχαν ως υποψήφιες σχεδόν 1.300 επιχειρήσεις σε όλες τις κατηγορίες. Στη σχετική αξιολόγηση έλαβαν μέρος περίπου 1.900 στελέχη από περισσότερους από 850 οργανισμούς και επιχειρήσεις διεθνώς.
Εκ μέρους του ΟΠΑΠ, το βραβείο παρέλαβαν οι κ.κ. Νίκος Πολυμενάκος, Διευθυντής Επενδυτικών Σχέσεων, και Γιάννης Παύλου, Head of CEO Office.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης