Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Black Friday 2023: Loading στα Public

Black Friday 2023: Loading στα Public
  • Τα πιο hot Black Friday deals σε χιλιάδες είδη τεχνολογίας, ψυχαγωγίας, lifestyle, health & fitness και οικιακές συσκευές  

Αν σηματοδοτεί κάτι ο μήνας Οκτώβριος, αυτό δεν είναι άλλο από την έναρξη αναζήτησης των καλύτερων προσφορών εν όψει της Black Friday που πλησιάζει! Και όπως κάθε χρόνο, τα Public είναι εδώ για να σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις πρώτος, πραγματικές προσφορές σε χιλιάδες προϊόντα τεχνολογίας και σπιτιού!
Ό, τι και αν αναζητάς αυτή τη χρονιά: νέο υπολογιστή ή smartphone, καινούργια τηλεόραση, smartwatch, προϊόντα gaming, μικρές και μεγάλες οικιακές συσκευές ή ακόμη και βιβλία, audiobooks, αλλά και προϊόντα health & fitness, τα Public ετοιμάζονται να σου προσφέρουν πραγματικά δυνατές προσφορές! Μια τεράστια γκάμα ετοιμοπαράδοτων προϊόντων από όλα τα επώνυμα brands της αγοράς, σε περιμένει να την ανακαλύψεις!
Μέχρι τότε όμως και για να μην περιμένεις, μια τεράστια γκάμα ετοιμοπαράδοτων Pre-Black Friday deals από όλα τα επώνυμα brands της αγοράς, σε περιμένει να την ανακαλύψεις!
Για να μην χαθείς μέσα σε χιλιάδες Black Friday προσφορές, τα Public είναι και φέτος στο πλευρό σου δίνοντάς σου τη δυνατότητα να συμπληρώσεις όνομα, τηλέφωνο και e-mail στην ειδική φόρμα για να ενημερωθείς πρώτος για τα πιο δυνατά deals για το 2023. Έτσι, λαμβάνεις ειδοποιήσεις για τα προϊόντα που βρίσκονται σε προσφορά και πραγματοποιείς αγορές που πραγματικά σε ενδιαφέρουν και απαντούν στις ανάγκες σου! Εννοείται πως για ακόμη μια φορά, σε κάθε αγορά σύμμαχός σου είναι οι ευέλικτες λύσεις πληρωμής χωρίς πιστωτική κάρτα που προσφέρουν τα Public. Επιλέγοντας την υπηρεσία Public Now Pay Later μέσω Klarna μπορείς να πληρώσεις σε 3 άτοκες δόσεις, ενώ με την υπηρεσία Flex Pay δημιουργείς το δικό σου πλάνο, έως 36 δόσεις, ώστε να είσαι πάντα ξέγνοιαστος.
Και αυτή τη Black Friday, η απόλυτη εμπειρία αγορών σε περιμένει στα Public, το brand που 1ο άλλωστε έφερε την «Μαύρη Παρασκευή» στην Ελλάδα το 2016!

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης