Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Θερμή υποδοχή του βιβλίου «Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, μυστικά και... αλήθειες!» στην επίσημη παρουσίαση

Θερμή υποδοχή του βιβλίου «Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, μυστικά και... αλήθειες!» στην επίσημη παρουσίαση
Θερμό καλωσόρισμα επεφύλασσε και ο δήμαρχος Γαλατσίου κ. Γιώργος Μαρκόπουλος, ο οποίος, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων 4 εικαστικών εκθέσεων, που πλαισίωσαν την επίσημη παρουσίαση του βιβλίου, εκφράστηκε με εθνική υπερηφάνεια για το έργο του συγγραφέα που φέρνει στο φως πολύτιμες πληροφορίες για το ιερό εθνικό μας σύμβολο
Στην κατάμεστη αίθουσα του ΠΑΛΑΙ Γαλατσίου (Christmas Theater), την Τετάρτη 27.09.2023, ο Μάνος Ελευθερίου παρουσίασε το πολυσυζητημένο βιβλίο του «Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, μυστικά και… αλήθειες!» - Εκδόσεις ΓΡΑΙΑ ΘΕΑ, λαμβάνοντας θερμή υποδοχή από κοινό και κριτικούς, σε μια ξεχωριστή βραδιά, με έντονη συγκινησιακή φόρτιση.
Θερμό καλωσόρισμα επεφύλασσε και ο δήμαρχος Γαλατσίου κ. Γιώργος Μαρκόπουλος, ο οποίος, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων 4 εικαστικών εκθέσεων, που πλαισίωσαν την επίσημη παρουσίαση του βιβλίου, εκφράστηκε με εθνική υπερηφάνεια για το έργο του συγγραφέα που φέρνει στο φως πολύτιμες πληροφορίες για το ιερό εθνικό μας σύμβολο.
Το βιβλίο εξύμνησαν ακόμη καταξιωμένοι άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών όπως οι κ.κ. Ηρώ Αργυράκη αρχαιολόγος ιστορικός, Αντώνης Τζιώτης φιλόλογος και Γιώργος Λεκάκης συγγραφέας –ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, οι οποίοι προλόγισαν το σπουδαίο βιβλίο σε ειδική εκδήλωση που συντόνισε η Μαρία Κορρέ.
Μετά από μεγάλη προσμονή, το κοινό «αγκάλιασε» το βιβλίο, ένα βιβλίο ύμνος για τον πολιτισμό και την ιστορία της Ελλάδας, που κυκλοφόρησε μετά από εμπεριστατωμένη και πολυετή έρευνα του Μάνου Ελευθερίου, δημοσιεύοντας για πρώτη φορά στοιχεία και γεγονότα του παρελθόντος μέχρι και τη νεότερη ιστορία. Η έκδοση είναι εμπλουτισμένη με πλούσιο εικαστικό, γραφιστικό και φωτογραφικό υλικό οκτώ καλλιτεχνών, αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο το περιεχόμενο.
Ο Μάνος Ελευθερίου ερευνητής, συγγραφέας και εκπαιδευτικός Π.Ε. γεννήθηκε στην Νάξο και μεγάλωσε στο Γαλάτσι. Φιλόπατρης και πολυπράγμων, έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του στα Παιδαγωγικά, την Αισθητική, τη Φιλοσοφία της Τέχνης, το Σύγχρονο Ελληνικό Πολιτισμό, τη Γλώσσα & Λογοτεχνία. Μιλώντας για το βιβλίο του «Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, μυστικά και… αλήθειες!» τόνισε ότι η πολυετής έρευνα απέδωσε καρπούς, καθώς το αποτέλεσμα είναι άρτιο και αποκαλυπτικό κι απευθύνεται σε όλους εμάς τους Έλληνες και τους Φιλέλληνες.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης