Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η Lidl Ελλάς στηρίζει πολύπλευρα τους πληγέντες στη Θεσσαλία με προϊόντα συνολικής αξίας 80.000 ευρώ και εκπτωτικές ενέργειες

Η Lidl Ελλάς στηρίζει πολύπλευρα τους πληγέντες στη Θεσσαλία με προϊόντα συνολικής αξίας 80.000 ευρώ και εκπτωτικές ενέργειες
Μέχρι στιγμής η εταιρεία έχει προσφέρει προϊόντα αξίας 80.000€ προς τους κατά τόπους δήμους, προχωρώντας σε δωρεές φρέσκων και μακράς διάρκειας τροφίμων, καθώς και ειδών πρώτης ανάγκης

Η Lidl Ελλάς από την πρώτη στιγμή στέκεται δίπλα στους κατοίκους της Θεσσαλίας, συνδράμοντας ενεργά στη στήριξη των συνανθρώπων μας που δοκιμάστηκαν από τις καταστροφικές πλημμύρες.
Μέχρι στιγμής η εταιρεία έχει προσφέρει προϊόντα αξίας 80.000€ προς τους κατά τόπους δήμους, προχωρώντας σε δωρεές φρέσκων και μακράς διάρκειας τροφίμων, καθώς και ειδών πρώτης ανάγκης. 
Επιπλέον, η Lidl Ελλάς σε συνεργασία με τη σεφ και πολυετή συνεργάτη της Γωγώ Δελογιάννη, διοργάνωσε έκτακτη δράση βοήθειας και αλληλεγγύης στον Παλαμά Καρδίτσας στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου 2023. Η σεφ μαζί με εθελοντές της κοινωνικής κουζίνας «Ό Άλλος Άνθρωπος» μαγείρεψαν 3.200 μερίδες φαγητού και παρέδωσαν περισσότερα από 100 πακέτα με είδη πρώτης ανάγκης. 
Επιπρόσθετα, η εταιρεία με υψηλό αίσθημα ευθύνης, βρέθηκε στο πλευρό των πληγέντων, προσφέροντας έκπτωση 20% στο σύνολο της προϊοντικής γκάμας της στα 17 καταστήματά της από τις 12 έως και τις 23 Σεπτέμβριου 2023. Η κίνηση αυτή, η οποία ήρθε σε  συνέχεια των ήδη χαμηλών τιμών που προσφέρει η εταιρεία, ανέρχεται σε πάνω από 1.200.000€ έμμεσης συνεισφοράς προς την τοπική κοινωνία. 
Παράλληλα, η Lidl Ελλάς στάθηκε στο πλευρό των εργαζομένων της στις πληγείσες περιοχές, εξασφαλίζοντας την ασφαλή μεταφορά τους από και προς την εργασία, αλλά και τη φιλοξενία τους στις περιπτώσεις που επλήγη η κατοικία τους.
Η στήριξη των συνανθρώπων μας αποτελεί προτεραιότητα για τη Lidl Ελλάς, η οποία συμμετέχει με υπευθυνότητα και συνέπεια σε κάθε εκστρατεία βοήθειας, συμβάλλοντας στην ανακούφιση των ανθρώπων που δοκιμάζονται. 

www.bankingews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης