Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Εθνική Ασφαλιστική: Βραδιά Βραβεύσεων Εταιρικού Δικτύου

Εθνική Ασφαλιστική: Βραδιά Βραβεύσεων Εταιρικού Δικτύου
Την αυλαία της εκδήλωσης άνοιξε ο Διευθύνων Σύμβουλος Robert Gauci, για να επιβεβαιώσει με την ομιλία του ότι στην Εθνική Ασφαλιστική «ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ»
Σε μία λαμπερή εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στους χώρους του Golf Prive, στην Γλυφάδα, την Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου, η Εθνική Ασφαλιστική τίμησε τους συνεργάτες του Εταιρικού Παραγωγικού της Δικτύου. Περίπου 800 μέλη της μεγάλης οικογένειας της κορυφαίας Εταιρείας του ασφαλιστικού κλάδου στην Ελλάδα και ξεχωριστοί καλεσμένοι, είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις τόσο μεταξύ τους όσο και με τη Διοικητική Ομάδα και φυσικά, να συγχαρούν όλους όσοι πέτυχαν τους ετήσιους παραγωγικούς στόχους.
Την αυλαία της εκδήλωσης άνοιξε ο Διευθύνων Σύμβουλος Robert Gauci, για να επιβεβαιώσει με την ομιλία του ότι στην Εθνική Ασφαλιστική «ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ». Ο κ. Gauci, πριν από κάθε άλλη αναφορά, επικεντρώθηκε στις καταστροφικές ζημιές της Θεσσαλίας και στις ενέργειες της Εταιρίας για την ανακούφιση των πληγέντων ασφαλισμένων της. Επιβεβαιώνοντας τον κοινωνικό ρόλο που οφείλει να έχει η ασφάλιση αλλά και την αποδεδειγμένη ευαισθησία της Εθνικής Ασφαλιστικής απέναντι σε μικρές και μεγάλες δυσκολίες των πολιτών της χώρας, ο κ.Gauci ανακοίνωσε τη διάθεση ποσού €2.000.000 για ανθρωπιστικές δράσεις στις πληγείσες περιοχές.
Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε: «Εμείς, η Εθνική Ασφαλιστική, δεν θέλουμε να περιοριστούμε στις συμβατικές μας υποχρεώσεις. Οφείλουμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Αποφασίσαμε λοιπόν, να δεσμεύσουμε ΑΜΕΣΑ, το επιπλέον ποσό των €2.000.000 για την ανακούφιση όλων των συνανθρώπων μας και όχι μόνο των ασφαλισμένων μας, που μας έχουν ανάγκη σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της ζωής τους».
Στη συνέχεια της ομιλίας του έδωσε έμφαση στον βασικό σκοπό και τις αξίες της Εταιρίας που αποτελούν απαραίτητες προϋποθέσεις για επιτυχημένη και βιώσιμη ανάπτυξη. «Ο σκοπός δίνει νόημα στους στόχους μας και μας βοηθά να τους πετυχαίνουμε πάντα! Και ο σκοπός μας, ως ασφαλιστική εταιρία, είναι απλός και πολύτιμος: Να βοηθάμε τους ανθρώπους να ζουν καλύτερα, προσφέροντάς τους λύσεις για να προστατεύουν ότι είναι πιο σημαντικό για εκείνους.
Εμείς έχουμε τον άνθρωπο στο κέντρο της ύπαρξής μας και για τον άνθρωπο δημιουργούμε λύσεις για τα προβλήματά του. Δεν χτίζουμε απλά προϊόντα, δημιουργούμε λύσεις. Λύσεις που θα είναι απλές! Εύκολες! Και δίνουμε λύσεις για προστασία! Το τι πρέπει να προστατευτεί, δεν μπορούμε να το αποφασίζουμε εμείς. Το σημαντικό για τον κάθε άνθρωπο το αποφασίζει μόνο ο ίδιος! Και εδώ είστε σημαντικοί εσείς! Οι συνεργάτες μας! Γιατί ΕΣΕΙΣ μιλάτε με τους πελάτες μας» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Gauci και συνέχισε: «Και για να πετύχουμε τον σκοπό μας θα στηριχθούμε στις αρχές που πάντα μας καθοδηγούν. Οι αρχές είναι τα θεμέλια της ύπαρξής μας, της ταυτότητάς μας. Επιτρέψτε μου να τις επαναλάβω, για να υπογραμμίσω πόσο σημαντικές είναι:
- Πρώτα ο Άνθρωπος
- Πρωτοπορία
- Ακεραιότητα & Αξιοπιστία
- Συνεργασία
- Απλότητα
Για τους συνεργάτες που σε λίγο θα ανεβούν σε αυτή τη σκηνή, κάθε βραβείο έχει μέσα του τις αξίες μας και τον σκοπό για τον οποίο υπάρχουμε.
Κάθε σημερινό Βραβείο είναι μία Σημαία. Είναι Σημαία του Σκοπού μας! Σας προσκαλώ σε αυτό το ΝΕΟ ταξίδι κορυφής».
Τον λόγο έλαβε στη συνέχεια ο προσκεκλημένος διεθνής μπασκετμπολίστας Δημήτρης Παπανικολάου που σε μία προσωπική εξομολόγηση αναφέρθηκε στα εμπόδια που αντιμετώπισε ο ίδιος και πλήθος άλλων ανθρώπων, προσπαθώντας να ασφαλίσουν άτομα του περιβάλλοντός τους που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού.
«Υπήρξε απάντηση επαγγελματιών του χώρου σας που ήταν πολύ σκληρή» είπε ο κ. Παπανικολάου. «Ανέφεραν ότι τα άτομα με αυτισμό δεν γίνεται να ασφαλιστούν όπως δε γίνεται να ασφαλιστεί ένα ξύλινο σπίτι που βρίσκεται στο δάσος. Οι άνθρωποι όμως δεν γίνεται να συγκρίνονται με τα ξύλα. Και στους συνεργάτες της Εθνικής Ασφαλιστικής βρήκα τη σωστή αντιμετώπιση. Μόνο όταν ΕΙΜΑΣΤΕ πραγματικά ΕΝΑ μπορούμε να πάμε μπροστά!» είπε χαρακτηριστικά και κέρδισε το θερμό χειροκρότημα του κοινού.
Η δρ Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, Επιστημονικά Υπεύθυνη Μονάδας Γαστρεντερολογίας και Ηπατολογίας, Α΄ Παιδιατρικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών και Γαστρεντερολογικού Τμήματος Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», έλαβε στη συνέχεια το λόγο ευχαριστώντας την Εταιρία για τη δωρεά σύγχρονου ενδοσκοπικού εξοπλισμού που ανακοίνωσε μέσω του CEO της. Η κα Παπαδοπούλου ξεκίνησε την ομιλία της με ένα μεγάλο ευχαριστώ και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πιστεύω στη συνεργασία μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα γιατί μόνον έτσι θα μπορέσουμε να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας προς τις επόμενες γενιές. Με τον νέο ενδοσκοπικό εξοπλισμό που θα προμηθευτεί το νοσοκομείο, θα έχουμε τη δυνατότητα εξειδικευμένων διαγνωστικών εξετάσεων σε παιδιά χωρίς τη χρήση αναισθησίας και χωρίς να είναι απαραίτητο το χειρουργικό περιβάλλον για αυτές».
Ο Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing της Εταιρίας, κ. Αντώνης Χρηστίδης, ανέλαβε να κλείσει τον κύκλο των ομιλιών, ευχαριστώντας, πρώτα από όλα, τους συνεργάτες του στη Γενική Διεύθυνση, συνοψίζοντας, στη συνέχεια, τα πεπραγμένα και την πρόοδο που έχει επιτευχθεί την προηγούμενη χρονιά και, τέλος, μιλώντας για το μέλλον και την κοινή πορεία Εταιρίας και Εταιρικού Δίκτυού. Ενδεικτικά, έκανε ειδική μνεία στον τρόπο με τον οποίο τα στελέχη της Εταιρίας και οι συντονιστές του Δικτύου συζητούν πλέον σε μηνιαία βάση για την καλύτερη ενημέρωση όλων των πλευρών ως προς όλες τις εξελίξεις, στις εβδομαδιαίες ανοιχτές συζητήσεις στα κατά τόπους Γραφεία Δικτύου σε όλη την Ελλάδα, στα νέα προγράμματα εκπαίδευσης και βέβαια στον νέο θεσμό των Ημερών Καριέρας με τον οποίο η Εθνική Ασφαλιστική θέλει να φέρει περισσότερους νέους και νέες κοντά στον χώρο των ασφαλειών.
Τα αποτελέσματα δε αυτών των ενέργειων είναι ήδη εντυπωσιακά. Ενδεικτικά, ο κ. Χρηστίδης, ανέφερε τη στελέχωση του Δικτύου που παρουσιάζει φέτος αύξηση, σε σχέση με πέρυσι, κατά 21%, τις επιδόσεις των νέων ασφαλιστών που παρουσιάζουν αυξημένη παραγωγικότητα σχεδόν κατά 20%, ενώ και την ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου Πυρός του Δικτύου που αυξάνεται κατά 20%!
Φυσικά, ο κ.Χρηστίδης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην οργάνωση διαγωνισμών πωλήσεων με ιδιαίτερους προορισμούς και εμπειρίες ενώ, μέσω μίας διαδικασίας «έκπληξη», οι ίδιοι οι προσκεκλημένοι συνεργάτες της Εταιρίας επέλεξαν τους προορισμούς των επόμενων ταξιδιών τους, με την Κω και την Βραζιλία να κερδίζουν εντυπώσεις και ψήφους.
Την βραδιά και τις βραβεύσεις των 170 συνεργατών που ξεχώρισαν για τα παραγωγικά αποτελέσματα του προηγούμενου χρόνου, συντόνισε η πάντα λαμπερή και χαμογελαστή Ζέτα Μακρυπούλια που δεν αρνήθηκε σε κανέναν την χαρά μίας εορταστικής αναμνηστικής φωτογραφίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης