Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Όμιλος SOFTONE: Στρατηγική επένδυση στην Global Sustain

Όμιλος SOFTONE: Στρατηγική επένδυση στην Global Sustain
Μέσα από αυτήν την επένδυση, ο Όμιλος SOFTONE θα αποκτήσει σημαντικό μέρος του μετοχικού κεφαλαίου της Global Sustain
Στρατηγική επένδυση στην Global Sustain, την πλέον αναγνωρισμένη εταιρεία συμβουλευτικών υπηρεσιών και λύσεων στο χώρο του ESG (E-Environmental, S-Social, G-Governance), ανακοίνωσε ο Όμιλος Εταιρειών SOFTONE, κορυφαίος πάροχος cloud-based business λύσεων στην Ελλάδα.
Μέσα από αυτήν την επένδυση, ο Όμιλος SOFTONE θα αποκτήσει σημαντικό μέρος του μετοχικού κεφαλαίου της Global Sustain. Μαζί θα δημιουργήσουν μία νέα εταιρεία που θα εστιάσει στη δημιουργία πλατφορμών ESG με στόχο την αυτοματοποίηση στη συλλογή, αξιολόγηση και διαχείριση δεδομένων που αφορούν πρακτικές περιβαλλοντικής (E), κοινωνικής (S) και εταιρικής διακυβέρνησης (G).
Με άξονες την τεχνολογική υπεροχή του Ομίλου SOFTONE σε εταιρικά συστήματα μηχανογράφησης και την αποδεδειγμένη τεχνογνωσία της Global Sustain σε πρακτικές ESG, η σύμπραξη των δυο εταιρειών δρομολογεί την ανάπτυξη καινοτόμων cloud-based πλατφορμών που θα ανταποκρίνονται στις αυξανόμενες απαιτήσεις ESG κάθε επιχείρησης όπως αυτές απορρέουν αντίστοιχα από εγχώρια και διεθνή πρότυπα, και θα συμβάλουν στη διαμόρφωση μακροπρόθεσμα βιώσιμης ανάπτυξης για κάθε επιχείρηση.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης