Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η Worldline Greece ενισχύει τη στρατηγική συνεργασία Eurobank και BestPrice.gr

Η Worldline Greece ενισχύει τη στρατηγική συνεργασία Eurobank και BestPrice.gr
Στόχος της σύμπραξης είναι η προσφορά καινοτόμων, υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και προνομίων σε ελληνικές επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου και καταναλωτές, σε ασφαλές ηλεκτρονικό περιβάλλον

Η Worldline, παγκόσμιος ηγέτης στη διαχείριση πληρωμών με κάρτες, υποστηρίζει έμπρακτα τη στρατηγική συνεργασία της Eurobank με το BestPrice.gr, της πρώτης και μεγαλύτερης μηχανής αναζήτησης σύγκρισης τιμών σε ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ελλάδα.
Στόχος της σύμπραξης είναι η προσφορά καινοτόμων, υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και προνομίων σε ελληνικές επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου και καταναλωτές, σε ασφαλές ηλεκτρονικό περιβάλλον. Μέσω της σύμπραξης, παρέχονται μια σειρά από νέες δυνατότητες και υπηρεσίες:

  • Ιδιαίτερα προνομιακή τιμολόγηση για την υπηρεσία e-Commerce Gateway από την Worldline Greece και την Eurobank για τα 3.700 συνεργαζόμενα καταστήματα του BestPrice.gr, τα οποία μπορούν να αξιοποιήσουν την υπηρεσία για να δέχονται πληρωμές στο e-shop τους. Έτσι ακόμη και το μικρότερο ηλεκτρονικό κατάστημα, παράλληλα με την προβολή στους 4 εκατ. χρήστες του BestPrice.gr, θα μπορεί να έχει πρόσβαση σε ανταγωνιστικές προμήθειες για πληρωμές που δέχεται από τους πελάτες του διαδικτυακά.
  • Δωρεάν ασφάλιση αγορών στους χρήστες του BestPrice.gr σε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρία Eurolife FFH, με τη διαμεσολάβηση της Eurobank. Η ασφάλιση αγορών ισχύει για ηλεκτρονικές παραγγελίες σε πιστοποιημένα καταστήματα από το BestPrice.gr, εφόσον έχει προηγηθεί έρευνα στην πλατφόρμα και φυσικά εγγραφή στο πρόγραμμα από τον καταναλωτή.
  • Δυνατότητα υπολογισμού ενδεικτικού αριθμό δόσεων και ποσό ανά δόση για την αγορά του προϊόντος που ενδιαφέρει τον κάθε καταναλωτή καθώς πλοηγείται στο BestPrice.gr. Με τον τρόπο αυτό, οι χρήστες της πλατφόρμας έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν μια πληρέστερη έρευνα αγοράς. Εκτός από τη σύγκριση τιμών σε περισσότερα από 3.700 ηλεκτρονικά καταστήματα, οι καταναλωτές θα μπορούν με ένα κλικ να μεταφέρονται σε ειδικά διαμορφωμένη σελίδα της Τράπεζας ώστε να ενημερώνονται για τις αντίστοιχες χρηματοδοτικές επιλογές από την Eurobank
  • Πελάτες της Eurobank που έχουν ηλεκτρονικό κατάστημα, θα έχουν τη δυνατότητα να προβάλλουν τα προϊόντα και το e-shop τους στο BestPrice.gr απολαμβάνοντας επιπλέον προνόμια και παροχές από την εταιρεία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης