Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ: Διαχρονικά δίπλα στον Άνθρωπο

tags :
Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ: Διαχρονικά δίπλα στον Άνθρωπο
Ο σημαντικός αριθμός Αντιβιοτικών σκευασμάτων που παράγει η ΒΙΑΝΕΞ, καλύπτει την πλειονότητα των ιατρικών αναγκών του ελληνικού πληθυσμού

Η ΒΙΑΝΕΞ, η μεγαλύτερη ελληνική φαρμακοβιομηχανία, πάντα με γνώμονα τη διασφάλιση της απρόσκοπτης πρόσβασης των ασθενών σε φαρμακευτικά σκευάσματα υψηλής ποιότητας,  αναπτύσσει, παράγει και διαθέτει πολυάριθμο χαρτοφυλάκιο φαρμακευτικών σκευασμάτων.
Στα 4 υπερσύγχρονα εργοστάσια της ΒΙΑΝΕΞ στην Αττική και την Πάτρα, αλλά και μέσα από συνεργασίες με σημαντικούς διεθνείς φαρμακευτικούς Οίκους, η ΒΙΑΝΕΞ έχει τη δυνατότητα ανάπτυξης, παραγωγής και διάθεσης φαρμακευτικών σκευασμάτων όλων των θεραπευτικών κατηγοριών, συμπεριλαμβανομένων 19 κατηγοριών αντιβιοτικών. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο Εργοστάσιο της Πάτρας παράγονται αποκλειστικά κεφαλοσπορινούχα Αντιβιοτικά, ενώ το συγκεκριμένο αποτελεί ένα από τα λίγα εξειδικευμένα εργοστάσια στην Ευρώπη, με πλήρως αυτοματοποιημένη παραγωγική διαδικασία.
Ο σημαντικός αριθμός Αντιβιοτικών σκευασμάτων που παράγει η ΒΙΑΝΕΞ, καλύπτει την πλειονότητα των ιατρικών αναγκών του ελληνικού πληθυσμού, έτσι ώστε ο κάθε ασθενής να μπορεί να είναι βέβαιος ότι υπάρχει διαθέσιμο Αντιβιοτικό για την πάθησή του.
Ο Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ, κ. Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος,
ανέφερε σχετικά: «Η ΒΙΑΝΕΞ, με ιστορία σχεδόν ενός αιώνα, ήταν και θα είναι πάντα δίπλα στην Ελλάδα και διασφαλίζει τη συνεχή και απρόσκοπτη διάθεση των σκευασμάτων της στην ελληνική αγορά, ούτως ώστε να μη δημιουργούνται θέματα επάρκειας και μη κάλυψης των ασθενών. Άλλωστε, δεδομένα παλαιότερων ετών επιβεβαιώνουν ότι ουδέποτε παρουσιάστηκαν ελλείψεις στα εν λόγω σκευάσματα. Γεγονός που καθιστά τη ΒΙΑΝΕΞ έναν αξιόπιστο σύμμαχο στην προάσπιση της υγείας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης