Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Αθ. Κώτσιος (ΟΤΟΕ) : Μόνο η κίνηση «Μπροστά για τον Συνάδελφο» αναδεικνύει δημόσια τα σοβαρά εργασιακά προβλήματα των τραπεζοϋπαλλήλων

Αθ. Κώτσιος (ΟΤΟΕ) : Μόνο η κίνηση «Μπροστά για τον Συνάδελφο» αναδεικνύει δημόσια τα σοβαρά εργασιακά προβλήματα των τραπεζοϋπαλλήλων
Δήλωση του Αθανάσιου Κώτσιου Γενικού Συμβούλου της ΟΤΟΕ και Στελέχους της Ανανεωτικής Κίνησης «ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ»  στην Εθνική Τράπεζα
Ο Αθανάσιος Κώτσιος, Γενικός Σύμβουλος της ΟΤΟΕ και Στέλεχος της Ανανεωτικής Κίνησης "ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ" στην Εθνική τράπεζα με δήλωσή του στο bankingnews.gr αναφέρει τα εξής :
Σαν σήμερα πριν δύο χρόνια, ιδρύθηκε η ανανεωτική κίνηση "ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ".
Από την πρώτη στιγμή η ανανεωτική κίνηση "ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ" αγκαλιάστηκε από τους συναδέλφους και εξακολουθεί συνεχώς να ενισχύεται και να μεγαλώνει.
Κέρδισε τον σεβασμό και την αναγνώριση για τη δυναμική της παρουσία και τις διαρκείς παρεμβάσεις της τόσο στην Διοίκηση όσο και στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥΕΤΕ.
Συνέβαλε επίσης αποφασιστικά στη διαρκή ενημέρωση για τα εργασιακά καθημερινά ζητήματα όλων των συναδέλφων.
Είναι πλέον αδιαμφισβήτητο ότι είναι η μόνη παράταξη που μπορεί, με επάρκεια και γνώση, να ηγηθεί του ΣΥΕΤΕ αποτελώντας την εναλλακτική πρόταση ώστε να ξαναβρεί ο ΣΥΕΤΕ τη χαμένη του αποτελεσματικότητα, τη χαμένη του αποφασιστικότητα και τον χαμένο του σεβασμό.
Είναι η μόνη παράταξη που αναδεικνύει δημόσια τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι προτείνοντας όμως ταυτόχρονα και τις λύσεις που έχουμε επεξεργαστεί.
Η κίνησή μας έφερε νέα πρόσωπα στον ΣΥΕΤΕ, στο ΤΥΠΕΤ και στην ΟΤΟΕ και έχει αποδείξει ότι έχει παρόν και μέλλον γιατί είναι η παράταξη εκείνη που όλα τα μέλη της είναι ενεργά, ενημερωμένα και αγωνίζονται για την επίλυση των εργασιακών μας προβλημάτων.
Ήταν η πρώτη που με συνεχείς αναρτήσεις των μελών της στα social media καθώς και με άρθρα και συνεντεύξεις τους σε εφημερίδες, ραδιόφωνα, τηλεοπτικά κανάλια και πολιτικά - ειδησεογραφικά sites απαιτούσε την επίλυση επίκαιρων σοβαρών εργασιακών προβλημάτων τόσο στην ΕΤΕ όσο και ευρύτερα.
Χρόνια μας πολλά λοιπόν με την ευχή η κίνησή μας να συνεχίζει να μεγαλώνει και να περάσει στις επόμενες γενιές !
ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ "ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ"
ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης