Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Ο υπεύθυνος διεθνών υποθέσεων της Meta έρχεται στην Αθήνα για το 11ο Athens Democracy Forum

Ο υπεύθυνος διεθνών υποθέσεων της Meta έρχεται στην Αθήνα για το 11ο Athens Democracy Forum
Το «παρών» στο συνέδριο αναμένεται να δώσουν εξέχουσες διεθνείς προσωπικότητες από διαφορετικούς τομείς, μεταξύ αυτών πολιτικοί και διαμορφωτές πολιτικής, ακαδημαϊκοί, ακτιβιστές, δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι της νεολαίας, για να συζητήσουν και να αναζητήσουν συγκεκριμένες λύσεις στα πιο σημαντικά ζητήματα της εποχής μας
To Athens Democracy Forum επιστρέφει για ακόμη μια χρονιά, από τις 27 μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου.
Το «παρών» στο συνέδριο αναμένεται να δώσουν εξέχουσες διεθνείς προσωπικότητες από διαφορετικούς τομείς, μεταξύ αυτών πολιτικοί και διαμορφωτές πολιτικής, ακαδημαϊκοί, ακτιβιστές, δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι της νεολαίας, για να συζητήσουν και να αναζητήσουν συγκεκριμένες λύσεις στα πιο σημαντικά ζητήματα της εποχής μας.
Ειδικότερα, ανάμεσα στους ομιλητές του 11ο Athens Democracy Forum, το οποίο τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, είναι οι: Nick Clegg, Πρόεδρος Global Affairs, Meta, Michael P. Nash, καλλιτέχνης και κινηματογραφιστής, Irina Bokova, πρώην Γενική Διευθύντρια της UNESCO και Πρόεδρος του Ιδρύματος Δημοκρατίας και Πολιτισμού, Jorge Quiroga, πρώην Πρόεδρος της Βολιβίας, Caroline Gaita, Εκτελεστική Διευθύντρια του Mzalendo Trust, Laura Thornton, Senior Vice President, Democracy, German Marshall Fund και Λία Παπάζογλου, Συνιδρύτρια της Ecogenia.
Η φετινή ατζέντα του ADF περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα θεματικών που σχετίζονται με την πορεία των σύγχρονων δημοκρατιών:
Case Study: China v. United States – Toward coexistence or war?
Rethinking Security: When Threats are Invisible
Case Study: The Future is African
Tutorials on the Tools of Democracy
Rethinking Climate: Flight and Fight
Το Athens Democracy Forum προσφέρει και εφέτος στο κοινό μια μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσει ουσιαστικές συζητήσεις κορυφαίων ομιλητών με δημοσιογράφους των New York Times για τις σημαντικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι σύγχρονες δημοκρατίες.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης