Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

H Stoiximan γιορτάζει τις παγκόσμιες διακρίσεις της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη και του Μίλτου Τεντόγλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου

tags :
H Stoiximan γιορτάζει τις παγκόσμιες διακρίσεις της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη και του Μίλτου Τεντόγλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου
Η Stoiximan με τη διαρκή υποστήριξη της στον κλασικό αθλητισμό της χώρας μας, συμβάλλει ώστε οι επιτυχίες να πολλαπλασιάζονται, στις μεγαλύτερες διοργανώσεις του Στίβου, όπως είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες και τα Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα
Η μεγάλη χορηγική οικογένεια της Stoiximan τιμά δύο από τα πιο διακεκριμένα μέλη της, την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και τον Μίλτο Τεντόγλου, οι οποίοι κατέκτησαν πανάξια τις θέσεις τους στο βάθρο των νικητών του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Στίβου στη Βουδαπέστη.
Η Αντιγόνη απέδειξε ότι βρίσκεται στην ελίτ του παγκόσμιου βάδην, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο σε μια εξαντλητική μάχη 35 χιλιομέτρων ενάντια στις καλύτερες αθλήτριες στον κόσμο. Με οδηγό την σκληρή δουλειά, την άριστη διαχείριση της κούρσας και την επιμονή της, κατέκτησε το πρώτο μετάλλιο στο βάδην για τη χώρα μας σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
Ο Μίλτος επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά τόσο με την απόδοσή του όσο και με τον μοναδικό του χαρακτήρα ότι το όνομά του θα μείνει χαραγμένο στην ιστορία του παγκόσμιου Αθλητισμού. Η νίκη του επιτεύχθηκε σε έναν συγκλονιστικό τελικό που το χρυσό μετάλλιο κρίθηκε κυριολεκτικά στο τελευταίο άλμα. Η ατμόσφαιρα αυτού του αγώνα ήταν ανεπανάληπτη, με το ήθος του Έλληνα αθλητή να ξεχωρίζει καθώς επέλεξε να εμψυχώσει τον αντίπαλο του στη τελευταία του προσπάθεια για την πρωτιά.
«Τα μοναδικά επιτεύγματά τους μας γεμίζουν έμπνευση και περηφάνια», δήλωσε ο κ. Πάνος Κωνσταντόπουλος, Αντιπρόεδρος της Stoiximan. «Ως εταιρεία, έχουμε την τιμή και το προνόμιο να στηρίζουμε, να συνδεόμαστε και να δουλεύουμε με εξαιρετικούς αθλητές αλλά ταυτόχρονα πολύ απλούς ανθρώπους και σπάνιες προσωπικότητες σαν αυτές. Η Αντιγόνη και ο Μίλτος δεν είναι απλώς πρωταθλητές. Αντιπροσωπεύουν, ανάμεσα σε άλλες, τις δύο βασικές αξίες της αφοσίωσης και της συνεχούς βελτίωσης που αγαπάμε και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας μας. Η επιτυχία τους αποτελεί μεγάλη ώθηση για εμάς, καθώς περιμένουμε με ανυπομονησία τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι. Οι επόμενοι 11 μήνες θα είναι μία εξαιρετική περίοδος δίπλα στους αγαπημένους μας αθλητές».
Η Stoiximan με τη διαρκή υποστήριξη της στον κλασικό αθλητισμό της χώρας μας, συμβάλλει ώστε οι επιτυχίες να πολλαπλασιάζονται, στις μεγαλύτερες διοργανώσεις του Στίβου, όπως είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες και τα Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης