Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η νέα σχολική χρονιά ξεκινά στα Public, φυσικά!

tags :
Η νέα σχολική χρονιά ξεκινά στα Public, φυσικά!
Αμέτρητες επιλογές σε σχολικές τσάντες και κασετίνες και μεγάλη γκάμα σχολικών ειδών και γραφικής ύλης σε περιμένουν στα Public και το Public.gr

Μια ανάσα πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, τα Public σε περιμένουν, για να ανακαλύψεις τη μεγαλύτερη ποικιλία σε σχολικά βιβλία και σχολικά κάθε είδους, για κάθε budget! Για μία ακόμη χρονιά, τα Public και το Public.gr είναι ο νούμερο ένα προορισμός για όλα τα απαραίτητα της σχολικής σου λίστας και όχι μόνο.
Με αμέτρητες επιλογές σε σχολικές τσάντεςσχολικά είδη, γραφική ύλη, υλικά ζωγραφικής, είδη για κολατσιό, είδη αρχειοθέτησης, έπιπλα γραφείου, είδη τεχνολογίας, tablet και αξεσουάρ, τα Public κάνουν τη νέα  χρονιά στην τάξη ή στο γραφείο ακόμη πιο συναρπαστική. Όλα αυτά, με τους πιο ευέλικτους τρόπους πληρωμής και παραλαβής!
Κι αν δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις με τις Back to School αγορές σου, τα Public όπως κάθε χρόνο αναλαμβάνουν να ετοιμάσουν τη δική σου σχολική λίστα, που αφορά μαθητές όλων των τάξεων. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την ειδική φόρμα και η ομάδα των Public θα κάνει όλα τα υπόλοιπα. Επίσης, στον #1 online προορισμό, οι μαθητές ιδιωτικών σχολείων βρίσκουν έτοιμες λίστες για να μην τους λείψει τίποτα!
Τα Public σου προσφέρουν ακόμη έτοιμα πακέτα σχολικών βιβλίων για κάθε τάξη, ενώ σου δίνουν την επιλογή να τα παραλάβεις ντυμένα, χωρίς κόπο! Μην ξεχνάς, φυσικά, ότι τα Public διαθέτουν τη μεγαλύτερη ποικιλία σε βιβλία, ξενόγλωσσα εκπαιδευτικά βιβλία, σχολικά βοηθήματα, αλλά και δωρεάν ακουστικά βιβλία ιστορίας για όλες τις τάξεις με τη μορφή audiobook - όλα με την υπογραφή του #1 βιβλιοπωλείου στην Ελλάδα.
Και φέτος, επιλέγοντας Public, απολαμβάνεις ευέλικτους τρόπους πληρωμής και παραλαβής της παραγγελίας σου:

Οι ευέλικτες πληρωμές Public σύμμαχος στις αγορές σου

  • Η υπηρεσία Public Now, Pay Later μέσω Klarna επιτρέπει την ολοκλήρωση των αγορών σου σε οποιοδήποτε φυσικό κατάστημα ή online, σε τρεις άτοκες δόσεις, χωρίς πιστωτική.
  • Η υπηρεσία Flex Pay, η οποία είναι διαθέσιμη στα φυσικά καταστήματα Public, σου επιτρέπει να εξοφλήσεις τις αγορές σου σε έως 36 χαμηλές δόσεις, χωρίς πιστωτική κάρτα.

Έξυπνοι υπηρεσίες παράδοσης που σου λύνουν τα χέρια

  • Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των €35, έως 31 Αυγούστου - ισχύει και για τις παραδόσεις μέσω Public Locker Pick-up 24/7
  • Express Pick Up, για παραλαβή της παραγγελίας δωρεάν από το κατάστημα της επιλογής σου, σε μόλις 60’.
  • Flex Delivery που σου επιτρέπει να κάνεις την παραγγελία σου online και να επιλέξεις εσύ ποια μέρα σε βολεύει να παραλάβεις, μέσα σε διάστημα 30 ημερών!
  • Public Locker Pick-up 24/7 για παραλαβή απ’ όποιο σημείο στην Ελλάδα, οποιαδήποτε στιγμή, έως και 48 ώρες από τη στιγμή της παράδοσης, σε πάνω από 500 lockers σε όλη τη χώρα.

Για μια συναρπαστική νέα σχολική χρονιά, όπως ακριβώς την ονειρεύεσαι, τα Public είναι ο κορυφαίος προορισμός, με ευέλικτες υπηρεσίες, αμέτρητες ιδέες και μεγάλη ποικιλία! Σχολικά; Public, φυσικά!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης