Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Ηχητικά σχολικά βιβλία Ιστορίας, δωρεάν για όλα τα παιδιά από Public & Bookvoice

tags :
Ηχητικά σχολικά βιβλία Ιστορίας, δωρεάν για όλα τα παιδιά από Public & Bookvoice
Για πρώτη φορά τα σχολικά βιβλία Ιστορίας γίνονται ηχητικά και «μιλούν» στους μαθητές, σε έναν κόσμο γνώσης, χωρίς αποκλεισμούς

Τα Public και το Bookvoice, σε μια ξεχωριστή πρωτοβουλία που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, κάνουν την μάθηση Ιστορίας ακόμη πιο προσιτή για τους μαθητές κάθε ηλικίας, προσκαλώντας τους σε ένα ξεχωριστό ταξίδι στην μέσα από τα σχολικά Audiobooks του Bookvoice.
Διαθέσιμη εντελώς δωρεάν για όλους στο Public.gr, τον αγαπημένο προορισμό για σχολικά είδη, πλέον η νέα σειρά σχολικών ηχητικών βιβλίων του Bookvoice για όλες τις σχολικές τάξεις. Με απόλυτο σεβασμό στην εκπαιδευτική διαδικασία αλλά και στις ανάγκες των παιδιών, αξιοποιεί τις δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία για να δώσει φωνή στην Ιστορία που διδάσκεται σε όλες τις σχολικές βαθμίδες (από τη Γ’ Δημοτικού ως τη Γ’ Λυκείου), παρέχοντας ταυτόχρονα και μια διαφορετική διάσταση στον τρόπο που μαθαίνουν οι μαθητές. Σύντομα, στην κατηγορία “σχολικά” Audiobooks θα ενταχθούν και άλλα μαθήματα, μέχρις ότου κάθε σχολικό βιβλίο να είναι διαθέσιμο και σε audiobook.
Τα audiobooks αποτελούν ιδανικό εργαλείο, που συμπληρώνει την εκπαιδευτική διαδικασία. Σε μια εποχή όπου οι μαθητές «βομβαρδίζονται» από διαφορετικά ερεθίσματα, ένα ηχητικό βιβλίο μπορεί να κάνει το σχολικό διάβασμα πραγματική απόλαυση, αφού μέσω της αφήγησης, βοηθά τα παιδιά να εστιάσουν. Ο ήχος τους επιτρέπει να «ντύσουν» τις λέξεις με τις δικές του εικόνες και να «ταξιδέψουν» μέσα τους μαθαίνοντας. Με τον τρόπο αυτό, κινητοποιούνται να εξερευνήσουν σε μεγαλύτερη λεπτομέρεια και το ίδιο το βιβλίο, μέσω της ανάγνωσης.
Στους μαθητές που, λόγω υποχρεώσεων, είναι συνέχεια σε κίνηση, τα σχολικά Audiobooks, δίνουν τη δυνατότητα της ακουστικής «ανάγνωσης» ακόμη και στο δρόμο, στο λεωφορείο ή στο μετρό. Ακόμη περισσότερο, τα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες, διάσπαση προσοχής ή προβλήματα όρασης θα βρουν στα audiobooks έναν εξαιρετικό σύμμαχο στο διάβασμά τους, που θα ξεκλειδώσει γι’ αυτά τη μαθησιακή διαδικασία.
Και όλα αυτά μέσα από τις άρτιες παραγωγές του Bookvoice και με την υποστήριξη των Public, που αποτελούν εδώ και χρόνια τον αγαπημένο προορισμό για όλη την οικογένεια, για κάθε τι που έχει να κάνει με το βιβλιο, την ανάγνωση, τη δημιουργικότητα ή το σχολείο!
Διαθέσιμα εντελώς δωρεάν στο Public.gr, σχολικά Audiobooks του Bookvoice περιμένουν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς να τα ανακαλύψουν, μαζί με έναν διαφορετικό τρόπο μάθησης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης