Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Nuii - Με νέες περιπέτειες από το ΤΕΞΑΣ και την ΙΤΑΛΙΑ

Nuii - Με νέες περιπέτειες από το ΤΕΞΑΣ και την ΙΤΑΛΙΑ
Για απόλαυση που διαρκεί, ανακάλυψε τις τρεις διαθέσιμες πολυσυσκευασίες στα supermarkets και διάλεξε εσύ τον συνδυασμό γεύσεων που σου ταιριάζει,

Το Nuii επιστρέφει και φέτος με δύο νέες ασυναγώνιστες γεύσεις και γίνεται το εισιτήριό σου για να ζήσεις την απόλυτη περιπέτεια! 
Με το νέο Nuii Caramel White Chocolate & Texan Pecan μία δαγκωνιά αρκεί για να χαθείς στην μαγεία της βραχώδους ζούγκλας των φαραγγιών του Τέξας. Με απολαυστική επικάλυψη λευκής σοκολάτας με καραμέλα, καβουρδισμένα και αλατισμένα καρύδια πεκάν από το Τέξας, ετοιμάσου να μεταφερθείς εκεί όπου άγρια άλογα καλπάζουν ελεύθερα. Η νέα γεύση έχει έρθει να σε καθηλώσει με παγωτό βανίλιας και πλούσιο σιρόπι καραμέλας να στροβιλίζεται στο εσωτερικό του. 
Περιπλανήσου σε πλακόστρωτα σοκάκια γεμάτα ιστορία απολαμβάνοντας την τραγανή επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος με καβουρδισμένα φουντούκια του νέου Nuii Milk Chocolate & Italian Roasted Hazelnut. Άσε το κρεμώδες παγωτό από φουντούκια Ιταλίας και το πλούσιο σιρόπι φουντουκιού να σε παρασύρουν σε μαγευτικά τοπία της Ιταλίας κάτω από τον γαλάζιο ουρανό και ζήσε την απόλυτη dolce vita! 
Κάθε παγωτό Nuii έχει την πιο απαλή κρέμα παγωτού γάλακτος - που ξεχειλίζει συναρπαστικές υφές και γεύσεις, με συστατικά προσεκτικά συλλεγμένα για να προκαλέσουν μία αίσθηση περιπέτειας και ανακάλυψης - και περιβάλλεται από λαχταριστή σοκολάτα.

Για απόλαυση που διαρκεί, ανακάλυψε τις τρεις διαθέσιμες πολυσυσκευασίες στα supermarkets και διάλεξε εσύ τον συνδυασμό γεύσεων που σου ταιριάζει, ανάμεσα σε:

  • Salted Caramel & Australian Macadamia – Dark Chocolate & Nordic Berries
  • Almond & Java Vanilla – Milk Chocolate & Italian Roasted Hazelnut
  • Caramel White Chocolate & Texan Pecan – New York Cookies & Cream
www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης