Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Φέτος ΠΑΣΧΑρούμενος στα Public και βρίσκεις μοναδικά δώρα για όλους!

tags :
Φέτος ΠΑΣΧΑρούμενος στα Public και βρίσκεις μοναδικά δώρα για όλους!
Στα Public, η μεγαλύτερη ποικιλία από πασχαλινά βιβλία, παιχνίδια, λαμπάδες αλλά και από δημιουργικές εκδηλώσεις, για να μοιράσεις χαμόγελα στα βαφτιστήρια σου και σε όσους αγαπάς

Κάθε γιορτή είναι αφορμή για όμορφα δώρα που δίνουν χαρά στους αγαπημένους μας: Φέτος το Πάσχα, για μια ακόμη φορά τα καλύτερα έχουν τη διεύθυνση Public! Αν είσαι νονός ή νονά, ΠΑΣΧΑρούμενος/-η στα Public, που σου προσφέρουν τη μεγαλύτερη γκάμα από πασχαλινές λαμπάδες, ενώ διοργανώνουν και μια σειρά από υπέροχες εκδηλώσεις στην Αττική, για να δώσεις πραγματική χαρά στο βαφτιστήρι σου.
Συγκεκριμένα, στα καταστήματα Public –αλλά και online– θα βρεις λαμπάδες με παιχνίδια και φιγούρες δράσεις για αγόρια και κορίτσια ή χειροποίητες λαμπάδες, παιχνίδια για κάθε ηλικία, επιτραπέζια ή τηλεκατευθυνόμενα, αλλά και αμέτρητα βιβλία, για να κάνεις τα πιο cool δώρα.

Πασχαλινές εκδηλώσεις αφιερωμένες στα παιδιά

Η απόλυτα πασχαλινή διάθεσή του Public όμως συνεχίζεται και προσκαλεί μεγάλους και μικρούς στις πιο πρωτότυπες εκδηλώσεις που διοργανώνει στα καταστήματά του στην Αττική, για σκορπίσει ακόμη περισσότερα χαμόγελα!

Public Golden Hall

Tο Σάββατο 1 Απριλίου, από τις 12:00 έως τις 14:00, η παιδαγωγός Σταυρούλα Χρόνη, θα βρίσκεται στο Public Golden Hall για να δημιουργήσει μαζί με όσα παιδιά βρεθούν στο κατάστημα πασχαλινές χειροτεχνίες με Play-Doh πλαθοζυμαράκια, πολύχρωμους μαρκαδόρους, ψαλίδια και μπλοκ ζωγραφικής.
Παράλληλα, τρέχει ήδη πασχαλινός διαγωνισμός όπου 3 τυχεροί νικητές θα κερδίσουν από μια Παιχνιδολαμπάδα Magical Mixer Playset. Το σετ χειροτεχνίας περιλαμβάνει 10 καλούπια σε διάφορα χρώματα, μέσα από τα οποία τα παιδιά που αγαπούν τα παιχνίδια κουζίνας και το φαγητό  μπορούν να κάνουν διάφορους δημιουργικούς συνδυασμούς, χρησιμοποιώντας τη φαντασία τους. Για να δηλώσει κανείς συμμετοχή στο διαγωνισμό αρκεί να συμπληρώσει τη σχετική φόρμα. Οι νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στις 3 Απριλίου.

Public Συντάγματος

To Σάββατο 8 Απριλίου όσα παιδιά βρεθούν με τους γονείς τους στο κατάστημα Public Συντάγματος από τις 12.00 έως τις 16.00, θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν και να παίξουν δημιουργικά παιχνίδια και επιτραπέζια παιχνίδια γνώσεων σε συνεργασία με την εταιρία KAISSA.

Public Golden Hall

Επιπλέον, την Κυριακή 9 Απριλίου, ώρα 12:00 με 15:00, το Public και η STABILO διοργανώνουν μία δημιουργική εκδήλωση για τους μικρούς και μεγάλους, στο τμήμα παιχνιδιών του Public Golden Hall, όπου και πάλι η παιδαγωγός Σταυρούλα Χρόνη θα δημιουργήσει με τα παιδιά γιορτινές πασχαλινές κατασκευές, παρέα με τους πολύχρωμους μαρκαδόρους της SΤΑΒΙLO.
Κάθε γιορτή είναι αφορμή να μοιραζόμαστε. Και φέτος, ΠΑΣXAρούμενος/-η στα Public για να βρεις αμέτρητες επιλογές από πρωτότυπα πασχαλινά δώρα για να εκφράσεις την αγάπη σου στους δικούς σου ανθρώπους, με τον δικό σου μοναδικό τρόπο! 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης