Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Globe One Digital: 25 χρόνια καινοτομίας στην ψηφιακή επικοινωνία

Globe One Digital: 25 χρόνια καινοτομίας στην ψηφιακή επικοινωνία
Στις πρωταρχικές αξίες της Globe One Digital είναι η κοινωνική ευθύνη και γι’ αυτόν τον λόγο ενισχύει την τελευταία δεκαετία δράσεις ανάπτυξης του αθλητικού ιδεώδους, της υποστήριξης ασθενέστερων οικονομικά ή κοινωνικά ομάδων και της προώθησης της τέχνης και του πολιτισμού

Τα 25 χρόνια λειτουργίας της γιορτάζει φέτος η Globe One Digital, ένα από τα κορυφαία digital agencies στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, η οποία συνεχίζει την αναπτυξιακή πορεία της, διευρύνοντας διαρκώς το πελατολόγιο και τη διεθνή παρουσία της.
Η Globe One Digital προσφέρει μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών, που εκτείνονται από την υλοποίηση έργων ψηφιακού μετασχηματισμού, performance marketing, web design, μέχρι development, SΕΟ, διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ενώ καλύπτει και τομείς όπως είναι η διαχείριση περιεχομένου, τα data analytics και οι συμβουλευτικές υπηρεσίες. Η Globe One Digital είναι Premier Google Partner και έχει συμπεριληφθεί στις 100 ταχύτερα αναπτυσσόμενες ευρωπαϊκές εταιρείες του Index Inc.5000 Europe.
«Όταν ξεκινήσαμε την Globe One Digital, το Διαδίκτυο έκανε τα πρώτα του βήματα στην Ελλάδα. Πρακτικά, είμαστε το πρώτο digital agency που δημιουργήθηκε και βρίσκεται εν ενεργεία μέχρι σήμερα. Πετύχαμε, όμως, να εντοπίσουμε τις εταιρείες εκείνες που είχαν κατανοήσει τη σημασία που θα έχει το κανάλι και, καθ’ όλη τη διάρκεια αυτών των 25 ετών, έχουμε πετύχει το χτίσιμο της ψηφιακής επικοινωνίας και των ψηφιακών assets πολλών εταιρειών και επιχειρήσεων τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης», ανέφερε ο Δημήτρης Παπουτσής, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Globe One Digital.
Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, τη Βουλγαρία, τη Σερβία και τη Ρουμανία, διατηρώντας γραφεία και στις 4 χώρες, ενώ από την Αθήνα καλύπτει και τις ανάγκες των πελατών της στην Κύπρο. Η εταιρεία απασχολεί 60 άτομα, έχοντας πενταπλασιάσει το ανθρώπινο δυναμικό της την τελευταία δεκαετία.
«Στόχος μας για την επόμενη τριετία είναι να εξελιχθούμε σε κορυφαίο digital agency στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, διατηρώντας, παράλληλα, υψηλές επιδόσεις στους ρυθμούς ανάπτυξης και στην ικανοποίηση πελατών και στελεχών», επεσήμανε ο κ. Παπουτσής. «Παράλληλα, επενδύουμε στην ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογικών λύσεων, συμμετέχοντας και σε startups όπως η Oggit (Augmented Reality), η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της επαυξημένης πραγματικότητας (AR) & Consolytics (Google  Analytics Add On), οι οποίες έχουν συμπληρωματικές προς τις δικές μας δραστηριότητες, επιδιώκοντας να ενισχύσουμε την γκάμα των τεχνολογικών λύσεων που προσφέρουμε στους πελάτες μας».
Κατά τη διάρκεια της 25ετούς πορείας της και μέσω των κατάλληλων εργαλείων που έχει αναπτύξει, η Globe One Digital έχει δώσει την ευκαιρία σε περισσότερα από 100 διεθνή brands και πάνω από 2.000 επιχειρήσεις να ενισχύσουν την ψηφιακή παρουσία τους, να χτίσουν τις υποδομές τους και να μεγιστοποιήσουν τις πωλήσεις τους μέσω όλων των ψηφιακών καναλιών. Το ποσοστό των «πιστών» πελατών ξεπερνάει το 90%, ενώ σε αντίστοιχα εξαιρετικά υψηλά επίπεδα κινείται και το επίπεδο της ικανοποίησής τους.
Οι πελάτες προέρχονται από διάφορους κλάδους, όπως είναι αυτός του τουρισμού, του online gaming & entertainment, ο χρηματοπιστωτικός και ασφαλιστικός τομέας, αλλά και του e-commerce. Στους σημαντικότερους πελάτες της Globe One Digital περιλαμβάνονται εταιρείες όπως η Kaizen (stoiximan.betano), η Grecotel, η Swot, η Zeus International,  η Allianz, η Coca-Cola HBC,  η Εθνική Λυρική Σκηνή, η Suzuki, η Dominos, κ.ά.
Η εταιρεία πιστοποιήθηκε πρόσφατα κατά ISO 22301:2019 για το σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακής Συνέχειας (Business Continuity Management System), κατά ISO 27001:2013 για το σύστημα Διαχείρισης της Ασφάλειας Πληροφοριακών Συστημάτων (Information Security Management System) και κατά ISO 9001:2015 για το σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας (Quality Management System).
Στις πρωταρχικές αξίες της Globe One Digital είναι η κοινωνική ευθύνη και γι’ αυτόν τον λόγο ενισχύει την τελευταία δεκαετία δράσεις ανάπτυξης του αθλητικού ιδεώδους, της υποστήριξης ασθενέστερων οικονομικά ή κοινωνικά ομάδων και της προώθησης της τέχνης και του πολιτισμού.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης