Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Αλλάζει τα δεδομένα στην αγορά του real estate - Τo success story της eXp Realty στο 31ο Money Show

tags :
Αλλάζει τα δεδομένα στην αγορά του real estate - Τo success story της eXp Realty στο 31ο Money Show
Η eXp Realty είναι η πρώτη εταιρεία ακινήτων στον κόσμο που βασίζεται στο cloud
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η συμμετοχή της eXp Greece -υποκατάστημα της ταχύτερα αναπτυσσόμενης μεσιτικής εταιρείας ακινήτων στον πλανήτη, eXp Realty- στο επιχειρηματικό και οικονομικό Money Show, που πραγματοποιήθηκε για 31η φορά στη Θεσσαλονίκη στις 27, 28 & 29 Ιανουαρίου 2023 στο ξενοδοχείο Hyatt Regency.
Το Money Show παρακολούθησαν όλοι οι παραγωγικοί φορείς της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας, καθώς και η επιχειρηματική κοινότητα. Δεκάδες μεσίτες και στελέχη από τον ευρύτερο κλάδο του real estate επισκέφθηκαν το περίπτερο της eXp Greece, όπου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το καινοτόμο μοντέλο ανάπτυξης της eXp Realty.
Ο κ. Νίκος Μανομενίδης, Διευθυντής της eXp Greece, δήλωσε ότι «η eXp Realty είναι μια εταιρεία που είναι απολύτως πρακτοροκεντρική - θέτοντας περισσότερους από 86.000 μεσίτες παγκοσμίως στο επίκεντρο των δικών τους επιχειρήσεων. Το μοντέλο της eXp Realty προσφέρει στους μεσίτες ένα βασικό εμπορικό σήμα και μια μοναδική πλατφόρμα βασισμένη στο cloud, με τη δυνατότητα προσαρμογής στη δική τους ανεξάρτητη επιχείρηση, ενώ παράλληλα παρέχει μια υποστηρικτική παγκόσμια κοινότητα και προσφέρει ευκαιρίες συμμετοχής στην εταιρεία που βοηθούν να οικοδομηθεί».
Η eXp Realty είναι η πρώτη εταιρεία ακινήτων στον κόσμο που βασίζεται στο cloud. Η μοναδική της πλατφόρμα σημαίνει ότι κάθε μεσίτης-συνεργάτης σε όλο τον κόσμο έχει πρόσβαση στην κορυφαία τεχνολογία, τα εργαλεία και την εκπαίδευση με την υποστήριξη περισσότερων από 86.000 μεσιτών της eXp παγκοσμίως. Η ταχεία ανάπτυξη της εταιρείας περιορίζει τους πράκτορες rms ότι το μοντέλο της eXp όχι μόνο προωθεί τον ψηφιακό μετασχηματισμό στον τομέα των ακινήτων, αλλά είναι χτισμένο με σκοπό και ανθεκτικό στις μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς.
Όσον αφορά τα σχέδια της eXp Greece για την ελληνική αγορά, ο κ. Μανομενίδης σημείωσε ότι «η Ελλάδα είναι μια συναρπαστική αγορά για την eXp Realty και υπάρχει ήδη μεγάλη ζήτηση από μεσίτες και πράκτορες για επερχόμενη συνεργασία. Στόχος μας είναι να έχουμε δημιουργήσει, μέχρι τους πρώτους μήνες του 2023, ένα σημαντικό χαρτοφυλάκιο πολυτελών και οικιστικών ακινήτων διακοπών προς πώληση. Προκάλεσε επίσης μια ευχάριστη έκπληξη ένας σημαντικός αριθμός τοπογράφων μηχανικών, πολιτικών μηχανικών, αρχιτεκτόνων και εμπειρογνωμόνων εκτιμητών που εντάσσονται στην eXp, γεγονός που μας δίνει ένα μεγάλο πλεονέκτημα στην εξυπηρέτηση και εμπορικών ακινήτων προς ενοικίαση και πώληση. Εργαζόμαστε καθημερινά και με συνέπεια για την επίτευξη του στρατηγικού μας στόχου, ο οποίος βρίσκεται σε σταθερή αναπτυξιακή πορεία με συνεχώς διευρυνόμενο μερίδιο αγοράς».
Το Money Show διοργανώθηκε από το Ελληνοϊταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και την Organotecnica, σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας-Θράκης), της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης