Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Πρωτοβουλία της EY για την αντιμετώπιση του παγκοσμίως διευρυνόμενου χάσματος δεξιοτήτων

Πρωτοβουλία της EY για την αντιμετώπιση του παγκοσμίως διευρυνόμενου χάσματος δεξιοτήτων
H EY μέσω του EY Skills Foundry συγκεντρώνει σε μια πλατφόρμα όλα τα εργαλεία που είναι απαραίτητα ώστε οι επιχειρήσεις να διαχειριστούν τις ανάγκες δεξιοτήτων τους
Η EY ανακοίνωσε την έναρξη μιας νέας πρωτοβουλίας που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο να γεφυρώσουν το ταχέως αυξανόμενο, παγκοσμίως, χάσμα δεξιοτήτων, εξοπλίζοντας συνεχώς το ανθρώπινο δυναμικό τους με ζωτικές νέες δεξιότητες.
Το EY Skills Foundry συγκεντρώνει, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, όλα τα εργαλεία που είναι απαραίτητα ώστε οι επιχειρήσεις να διαχειριστούν τις ανάγκες δεξιοτήτων τους, σε μία πλατφόρμα. Έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να βελτιώσουν την κατάρτιση των εργαζόμενων σε μια εποχή που πολλές από αυτές εντείνουν τις προσπάθειές τους, χωρίς να πετυχαίνουν το ζητούμενο αποτέλεσμα.
Η πλατφόρμα χρησιμοποιεί την πιο πρόσφατη τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης (artificial intelligence) και μηχανικής μάθησης (machine learning technology) για να χαρτογραφήσει την ακριβή έκταση και τη μορφή του χάσματος δεξιοτήτων ενός οργανισμού. O μηχανισμός συγκριτικής αξιολόγησης της πλατφόρμας επιτρέπει στις επιχειρήσεις να συγκρίνουν τις δεξιότητες που οι ίδιες διαθέτουν με ένα παγκόσμιο, διακλαδικό, σημείο αναφοράς, και να διαμορφώνουν την πολιτική κατάρτισης, με γνώμονα τα πραγματικά δεδομένα. Με αυτόν τον τρόπο, τόσο οι επιχειρήσεις, όσο και οι εργαζόμενοι μπορούν να παρακολουθούν και να καταμετρούν την πρόοδό τους, επιταχύνοντας την ανάπτυξη των ταλέντων και την εξέλιξη της σταδιοδρομίας τους.
Σχολιάζοντας τη νέα παγκόσμια πρωτοβουλία της ΕΥ, η Ευτυχία Κασελάκη, Εταίρος, Συμβουλευτικές Υπηρεσίες EY Ελλάδος - Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Ανθρώπινου Δυναμικού, δήλωσε: «Η έλλειψη ευθυγράμμισης μεταξύ των δεξιοτήτων που διαθέτει σήμερα το ανθρώπινο δυναμικό και των πραγματικών αναγκών της αγοράς αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες σύγχρονες προκλήσεις. Το πρόβλημα θα ενταθεί σημαντικά τα επόμενα χρόνια, καθώς η παγκόσμια οικονομία μετασχηματίζεται με ταχείς ρυθμούς. Η ΕΥ, μέσω του EYSkills Foundry, συνεπής στη δέσμευσή της να συμβάλει στη δημιουργία ενός καλύτερου εργασιακού κόσμου, βοηθά τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο να αναβαθμίσουν τις δεξιότητες και να βελτιώσουν τα προγράμματα κατάρτισης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης