Δελτία Τύπου

Ντέρμπι στην Premier League και τη Serie A με τις καλύτερες αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ντέρμπι στην Premier League και τη Serie A με τις καλύτερες αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • Νάπολι-Γιουβέντους, Μάντσεστερ Γιουν.-Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ-Άρσεναλ με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Με μεγάλα παιχνίδια συνεχίζονται τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A γίνεται σήμερα (21:45) το ντέρμπι κορυφής Νάπολι-Γιουβέντους, ενώ το βράδυ του Σαββάτου (21:45) η Ίντερ φιλοξενεί τη Βερόνα.

Στην Premier League ξεχωρίζουν τα ντέρμπι του Μάντσεστερ, ανάμεσα στη Γιουνάιτεντ και τη Σίτι (Σάββατο, 14:30) και του Λονδίνου, μεταξύ της Τότεναμ και της Άρσεναλ (Κυριακή, 18:30). Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το παιχνίδι της Νότιγχαμ Φόρεστ με τη Λέστερ (Σάββατο, 17:00).

Εκτός έδρας ο Παναθηναϊκός, εντός η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός

Στη Super League γίνεται μεγάλη μάχη για τον τίτλο. Προηγείται ο Παναθηναϊκός αλλά πλέον η διαφορά του έχει μειωθεί στους 4 βαθμούς από την ΑΕΚ και στους 7 από τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Στην 18η αγωνιστική ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Κυριακή (20:30) τον ΠΑΣ στα Γιάννενα. Εντός έδρας παίζουν η ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό (Κυριακή, 16:00), ο ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ (Σάββατο, 20:00) και ο Ολυμπιακός με τον Άρη (Κυριακή, 19:30).

Στη La Liga ξεχωρίζουν το σημερινό παιχνίδι Θέλτα-Βιγιαρεάλ (22:00) και η αυριανή αναμέτρηση Σοσιεδάδ-Αθλέτικ Μπιλμπάο (22:00).

Αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές σε σούπερ αποδόσεις προσφέρει το Πάμε Στοίχημα για τους μεγάλους αγώνες της Super League, της Premier League, της Serie A και της La Liga.

Η ομάδα που θα σκοράρει τα περισσότερα γκολ στη Super League

Για την 18η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος το Πάμε Στοίχημα έχει ετοιμάσει και έξτρα ειδικά στοιχήματα.

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ οι παίκτες μπορούν να ποντάρουν στα Over/Under συνολικά γκολ της 18ης αγωνιστικής, τα Over/Under συνολικά γκολ στο πρώτο ημίχρονο, την ομάδα που θα σκοράρει τα περισσότερα γκολ, τη νίκη γηπεδούχων ή φιλοξενούμενων με χάντικαπ 5,5 γκολ, την ομάδα που θα πετύχει τα περισσότερα γκολ στα ζευγάρια Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός-ΑΕΚ, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, Άρης-ΠΑΟΚ, ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, ΑΕΚ-Άρης και Παναθηναϊκός-Άρης.

Κάθε μέρα ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις

Καθημερινά το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στα καταστήματα ΟΠΑΠ και ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις για επιλεγμένους αγώνες. 

Ανάμεσα στα ειδικά στοιχήματα που προσφέρονται για τα σημερινά ποδοσφαιρικά παιχνίδια και την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ (21:00) είναι και τα εξής:

  • Άστον Βίλα-Λιντς: Να σημειωθεί γκολ πριν από το 40’ – Σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
  • Νάπολι-Γιουβέντους: Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’ – Σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
  • Θέλτα-Βιγιαρεάλ: Να σημειωθεί γκολ πριν από το 40’ – Σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
  • Παναθηναϊκός-Μακάμπι Τελ Αβίβ: Νίκη Παναθηναϊκού με 1-5 πόντους διαφορά.


www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης