Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

To πρώτο, φυσικό κατάστημα της Dendron λειτουργεί στην Καλαμάτα

To πρώτο, φυσικό κατάστημα της Dendron λειτουργεί στην Καλαμάτα
Με την έναρξη του event η founder της επιχείρησης, κ. Αργυρώ Σίνου, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό στους καλεσμένους, ενώ μίλησε και για το όραμα της Dendron, δίνοντας έμφαση στη δημιουργία μιας κοινωνίας που βρίσκεται σε απόλυτη ισορροπία με την φύση
Μέσα σε άκρως εορταστικό και παράλληλα sustainable κλίμα, το περασμένο Σάββατο η Dendron - η πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο λιανικό εμπόριο με προϊόντα προσεκτικά διαλεγμένα, αποκλειστικά από προμηθευτές που υποστηρίζουν τα δικαιώματα των ζώων και σέβονται τους συνανθρώπους μας σε κάθε γωνιά του πλανήτη - άπλωσε τα κλαδιά της στην πόλη της Καλαμάτας και πραγματοποίησε τα εγκαίνια του πρώτου φυσικού καταστήματος.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στον χώρο του καταστήματος, να απολαύσουν vegan γεύσεις και φυσικά, να γνωρίσουν την φιλοσοφία της Dendron από κοντά.
Με την έναρξη του event η founder της επιχείρησης, κ. Αργυρώ Σίνου, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό στους καλεσμένους, ενώ μίλησε και για το όραμα της Dendron, δίνοντας έμφαση στη δημιουργία μιας κοινωνίας που βρίσκεται σε απόλυτη ισορροπία με την φύση. Εκπρόσωποι από τις ΜΚΟ Παιδικά Χωριά SOS Καλαμάτας και stray.gr, έδωσαν το παρόν στα εγκαίνια και ευχήθηκαν καλές γιορτές στους παρευρισκόμενους, με αφορμή την ευγενική χορηγία της Dendron προς τις δύο οργανώσεις, καθώς το 10% των πωλήσεων τόσο από το κατάστημα, όσο και μέσω του e-shop από την ημέρα των εγκαινίων έως και το πρώτο δεκαήμερο λειτουργίας, θα προσφερθεί στις ΜΚΟ, στηρίζοντας έμπρακτα το πολύτιμο έργο τους.
Το μοντέρνο και sustainable κατάστημα της Dendron, εμπνευσμένο από την φιλοσοφία της εταιρείας, δημιουργήθηκε στη θέση παλαιότερου κτηρίου, με την επανάχρηση και αξιοποίηση των υφιστάμενων δομικών στοιχείων και υλικών. Όπου ήταν απαραίτητο να μπουν νέα υλικά, προτιμήθηκε η χρήση πρωτογενών ή ανακυκλώσιμων υλικών με χαμηλή ενσωματωμένη ενέργεια.
Εν όψει των εορτών, τόσο στο φυσικό, όσο και στο ηλεκτρονικό κατάστημα Dendron διατίθενται πολλά Χριστουγεννιάτικα προϊόντα, όπως δέντρα, στολίδια & ξεχωριστές προτάσεις δώρων για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Επισκεφτείτε το κατάστημα της Dendron στην οδό Υπαπαντής 29 στην Καλαμάτα και το e-shop της dendron.gr για να ανακαλύψετε και εσείς cruelty free και ethically sourced είδη για το σπίτι, μικροέπιπλα, είδη προσωπικής φροντίδας, προϊόντα για το παιδί, αλλά και για το κατοικίδιό σας.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης