Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

5G Συνδεσιμότητα: Υπεύθυνα, Έξυπνα και Παντού - Ο ρόλος της Vantage Towers

5G Συνδεσιμότητα: Υπεύθυνα, Έξυπνα και Παντού - Ο ρόλος της Vantage Towers
Aπό το βήμα του Συνεδρίου, ο κ. Γιόβας τόνισε τη συνεισφορά της Vantage Towers στην ανάπτυξη της 5G συνδεσιμότητας
Τη συμβολή των εταιρειών παθητικών υποδομών ως κρίσιμο οικονομικό παράγοντα επιτυχίας του 5G ανέδειξε ο Αναστάσιος Γιόβας, Senior Account Manager της Vantage Towers, εκπροσωπώντας την εταιρεία στο 24ο Συνέδριο της Infocom, με θέμα «Fiber & 5G Highways: DigitAll», που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 29 και Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2022 στην Αθήνα. O κ. Γιόβας παρουσίασε το έργο και τους στρατηγικούς στόχους της Vantage Towers, η οποία αποτελεί κορυφαίο πάροχο παθητικών υποδομών στην Ευρώπη, με παρουσία σε 10 χώρες, μεταξύ αυτών και η Ελλάδα.
Aπό το βήμα του Συνεδρίου, ο κ. Γιόβας τόνισε τη συνεισφορά της Vantage Towers στην ανάπτυξη της 5G συνδεσιμότητας με την παροχή χώρου στις υποδομές της για τη γρήγορη επέκταση νέων δικτύων, την υλοποίηση λύσεων για την ενίσχυση της κάλυψης στους εσωτερικούς χώρους, τη δυνατότητα εγκατάστασης «έξυπνων» αισθητήρων στις εγκαταστάσεις της και τη συνδρομή της στην προαγωγή των ΑΙ εφαρμογών του μέλλοντος, όπως Βιομηχανία 4.0, «έξυπνες πόλεις», αυτόνομη οδήγηση και ρομποτική ιατρική.
Όλα τα παραπάνω πραγματοποιούνται με σεβασμό στους ανθρώπους και το περιβάλλον καθώς η εταιρεία έχει δεσμευτεί να αναδειχθεί σε «πράσινη» Τοwer Company υλοποιώντας μια σειρά από «πράσινες» λύσεις, όπως η χρήση 100% ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές, η επαναχρησιμοποίηση ή ανακυκλωση του 100% του εξοπλισμού της, η εγκατάσταση ανεμογεννητριών στις υποδομές της, η χρήση «κινητών» γεννητριών με εναλλακτικά καύσιμα στο δίκτυό της, η κατασκευή ιστών από υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, όπως το ξύλο, με κύριο στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης