Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

ROLCO: Xρυσή Διάκριση στα Manufacturing Excellence Awards 2022

tags :
ROLCO: Xρυσή Διάκριση στα Manufacturing Excellence Awards 2022
Xρυσή Διάκριση στα Manufacturing Excellence Awards 2022 για την ψηφιακή αναβάθμιση όλων των βιομηχανικών της μονάδων

 

για την ψηφιακή αναβάθμιση όλων των βιομηχανικών της μονάδων

Η ROLCO, η μεγαλύτερη και πιο σύγχρονη παραγωγική μονάδα απορρυπαντικών στην Ελλάδα, που προχωρά με βήμα γοργό στην ψηφιακή αναβάθμισή της, διακρίθηκε για 4η συνεχή χρονιά στα Manufacturing Excellence Awards 2022, με το GOLD βραβείο στην κατηγορία: «Αποτελεσματική Εξυπηρέτηση Πελατών σε Παραγωγή και Αλυσίδα Εφοδιασμού».

Το βραβείο αφορούσε το στοίχημα της ψηφιακής αναβάθμισης όλων των βιομηχανικών μονάδων της ROLCO μέσα από το ENTERSOFT BUSINESS SUITE. Ένα στοίχημα το οποίο η εταιρεία με κυρίαρχη προτεραιότητά τη διαρκή εξέλιξη, την καινοτομία και την άριστη ποιότητα, έχει πλήρως επιτύχει. Η ενσωμάτωση τεχνολογιών νέας λογικής, νομοτελειακά έχουν οδηγήσει και σε μια αλλαγή φιλοσοφίας, ενώ έχουν αισθητά αποτελέσματα στην εταιρική κουλτούρα, προάγοντας την ψηφιακή ωριμότητα της εταιρείας και εκσυγχρονίζοντας τις υποδομές της.
Στόχοι της ROLCO μέσα από τη συγκεκριμένη διαδικασία, είναι η βελτιστοποίηση της παραγωγής με την μείωση του κόστους των logistics να φτάνει το 88% και την εξοικονόμηση του διαχειριστικού χρόνου το 92%, αλλά και η δημιουργία νέων δεδομένων που θα εξυπηρετήσουν ακόμη περισσότερες καταναλωτικές ανάγκες. Επιπλέον, μέσω του ψηφιακού μετασχηματισμού της, η εταιρεία επενδύει στην υιοθέτηση ακόμη πιο πράσινων πρακτικών, στην εξοικονόμηση 90% ανθρώπινων πόρων, αλλά και στην περαιτέρω κατάρτιση και εξέλιξη των εργαζομένων της με τη μείωση του back office να αγγίζει το 70% και την αύξηση της παραγωγικότητάς τους το 95%. Και τα οφέλη δεν σταματούν εδώ, καθώς η ROLCO με το ENTERSOFT BUSINESS SUITE επιδιώκει την καλύτερη οργάνωση της διαδικασίας ποιοτικού ελέγχου των προϊόντων της, αλλά και την υποστήριξη των καταναλωτών μετά την πώληση αυτών.
Με αφορμή την βράβευση αυτή ο CCO της εταιρείας, Έκτορας Σουρουλίδης, δήλωσε σχετικά: «Το βραβείο αυτό έρχεται να επιβραβεύσει την εφευρετικότητα, την επιχειρηματική δεινότητα και την ανάπτυξη της δραστηριότητας της εταιρείας σύμφωνα με τους νέους όρους ψηφιακής μετάβασης που σταδιακά έχουμε αρχίσει να υιοθετούμε. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι και χαρούμενοι για αυτή τη διάκριση, η οποία μας δίνει κίνητρο να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε και να ανταποκρινόμαστε στις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών, πάντα με γνώμονα τις αξίες μας και την προστασία του περιβάλλοντος.»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης